Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után bocsátottad meg, hogy megcsalt? Ezután tudtátok folytatni a kapcsolatot?
Nekem egy megcsalas után már teljesen olyan mintha más ember lenne a másik. Egy idegen joformán.
Ja nem is szeretett? ja ő mást kéoes d.gni, csókolni? Ja ő nem is tervez velem, csak en terveztem? Ja ő nem is a rozsaszin ködben volt, csak en?
Ja en nem is azzal járok akit én hittem?
SOHA nem harag van bennem, nincs mit megbocsájtani sem, hanem az van bennem hogy MEGISMERTEM a másikat. Ja, ő ilyen.
*Kb az az érzés, mintha valakirol kiderülne hogy ja nem is hetero.
Nem haragszom en senkire, legyen bármilyen, csak valahogy 180 at változik a szememben...
Pedig 7. válasz is az, mintha rájönnél, hogy a másik egy másik ember, es nem is az, amit addig hittél.
(4.6. voltam)
Olyan, mintha leesne egy szemüveg.
En nem bocsatottam meg egyiknek se. Megszakadt a bizalom, onnantol tudom h nem bizhatok benne, barmikor megcsalhat joban-rosszban.
Keresek husegesebb csajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!