Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak 30 felett! Azoknak aki csalták már meg a párjukat! Ez mindig megmaradt az életetekben vagy a volt, hogy a következö kapcsolatookban tudtatok hüségesek maradni? Mitöl függött? Csak öszintén! Itt név nélkül lehet. Köszi.
2
Beszelgetést, törődest, odaadast, közös, minosegi progranokat
Volt 2 hosszabb kapcsolatom, a végén mind a 2őt megcsaltam
Unalmas volt a kapcsolat,monoton. Nem lehetett velük igazából bármiről is beszélgetni, a szex sem volt túl jó egyikkel sem csak nagyon elvakított az elején a szerelem...
Nem voltak különösebben figyelmesek. Elvárásaik azok voltak de tenni értem/ értünk ők lusták voltak. Nem volt izgalom a kapcsolatunkban.
Nem voltam szerelmes de szakítani a megszokás miatt gyáva voltam. Az egyiket 1 évig csaltam a másikat 3 hónapig amikor is vége lett szerencsére.
Nem bántam meg egyébként a megcsalást és nem is derült ki.
A jelenlegi páromat viszont soha nem tudnám megcsalni.
Figyelmes, jó humora van,mindig csinálunk valamit,soha sem monoton az életünk. Mindenről tudunk beszélgetni, egy a jövőképünk. Nagyon jó ember. Nagyon jó apa! (Azóta van már egy 6 hónapos kisfiunk is)
Jó a szex. Nincs az az isten hogy ezt a férfit elveszítsem.
De ha bármi gond is adódna ő az egyetlen férfi az életemben akit nem lennék képes megbántani így hamarabb szakitanék vele minthogy bármi "rosszat' tegyek.
1.
Na ez az évszázad kamuja.
A nők ugyan úgy mennek félre, mint a férfiak.
Eddig 2 kapcsolatom volt, mindkettőt megcsaltam. Egyikben sem voltam szerelmes, hanem egy ideig elvoltam benne és ennyi.
2/1 esetben a párom is megcsalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!