Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben hagynád veszni a pénzt vagy kockáztatnád, hogy lebuksz a feleséged előtt?
Egy lakásos prostinál jártam, és miután kifizettem még maradt nálam kb.90 ezer forint készpénz. Otthon vettem észre, hogy a tárcám teljesen üres. Csak wc-re mentem el nála, az vagy 2 perc volt, ezek szerint ennyi elég volt neki. Más nem lophatta el, mert a tárcám a helyén volt, csak a pénz hiányzott.
Viszont ha feljelentést teszek, a feleségem megtudhatja a részleteket. Ha nem teszek feljelentést ennyi pénz hiányával már nem tudok elszámolni a feleségemnek. Ha azt mondom,hogy máshol lopták el feltűnő lesz miért nem teszek feljelentést? Mit tegyek?
23.
Mondjuk egy házassághoz két ember kell... Az is hülye, aki ilyennel összeházasodik (vagy úgy bárkivel, mert mindenképp ráfaragnak mindketten, de ez utóbbi magánvélemény)
Nem a kérdésedre a válasz, de nem félsz hogy hazaviszel valami nyavaját az asszonyodnak?
Amúgy meg hagyd azt a pénzt, az már halott ügy. Ha feljelented sincs bizonyítékod szerintem semmi. Legyen ez egy tanulság, nem kell prostizni és nincs ilyen probléma.
Szerinted itt mindenki hülye, csak te vagy olyan okos, aki ott hagyja pénzzel teli a pénztárcáját a prosti orra előtt.. 😅
Valahogy nem tudlak sajnálni, pedig eskü próbálkoztam. 😀
#24! Okoska, eleve úgy tetted fel a kérdést, hogy hagynád veszni a pénzt VAGY kockáztatnád, hogy lebuksz az asszony előtt?
Ebből arra lehet következtetni, ha nem teszel feljelentést, hanem hagyod veszni, akkor nem buksz le. Tehát arról a pénzről az asszony nem tud.
Ha mindegy, hogy teszel-e kísérletet a pénz visszaszerzésére vagy nem, mert mindenképpen lebuksz, akkor az nem egy vagy -vagy kérdés. Te még a prostizáshoz is hülye vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!