Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen helyzetben hagynád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben hagynád veszni a pénzt vagy kockáztatnád, hogy lebuksz a feleséged előtt?

Figyelt kérdés

Egy lakásos prostinál jártam, és miután kifizettem még maradt nálam kb.90 ezer forint készpénz. Otthon vettem észre, hogy a tárcám teljesen üres. Csak wc-re mentem el nála, az vagy 2 perc volt, ezek szerint ennyi elég volt neki. Más nem lophatta el, mert a tárcám a helyén volt, csak a pénz hiányzott.

Viszont ha feljelentést teszek, a feleségem megtudhatja a részleteket. Ha nem teszek feljelentést ennyi pénz hiányával már nem tudok elszámolni a feleségemnek. Ha azt mondom,hogy máshol lopták el feltűnő lesz miért nem teszek feljelentést? Mit tegyek?

ápr. 30. 13:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
7%

23.

Mondjuk egy házassághoz két ember kell... Az is hülye, aki ilyennel összeházasodik (vagy úgy bárkivel, mert mindenképp ráfaragnak mindketten, de ez utóbbi magánvélemény)

ápr. 30. 13:55
 22/37 anonim ***** válasza:
66%

Nem a kérdésedre a válasz, de nem félsz hogy hazaviszel valami nyavaját az asszonyodnak?

Amúgy meg hagyd azt a pénzt, az már halott ügy. Ha feljelented sincs bizonyítékod szerintem semmi. Legyen ez egy tanulság, nem kell prostizni és nincs ilyen probléma.

ápr. 30. 14:00
 23/37 anonim ***** válasza:
86%

Szerinted itt mindenki hülye, csak te vagy olyan okos, aki ott hagyja pénzzel teli a pénztárcáját a prosti orra előtt.. 😅

Valahogy nem tudlak sajnálni, pedig eskü próbálkoztam. 😀

ápr. 30. 14:32
 24/37 anonim ***** válasza:
89%
Ha már voltál akkora tökös legény hogy félreb@ssz, akkor vállald is a következményeit. Meséld el az asszonynak mi történt, hidd el, nem a 90 ezer fogja legjobban érdekelni 😅
ápr. 30. 14:51
 25/37 anonim ***** válasza:
88%
Így jártál, vedd karmának, amiért egy csaló féreg vagy.
ápr. 30. 15:01
 26/37 anonim ***** válasza:
88%
Szegény nő, jobban jár, ha elhagy. Neked nyilván nincs gerinced színt vallani.
ápr. 30. 15:32
 27/37 anonim ***** válasza:
88%
Ebben a sztoriban csak az a gáz hogy 90ezret nem tudsz nélkülözni/előteremteni. Azt amit elvett bszhatod ezt most mondom.
ápr. 30. 15:56
 28/37 A kérdező kommentje:
Tudom nélkülözni/előteremteni, csak akkor az lenne a kérdéd hogy a félretett pénzből hová lett 90ezer, de ezt már leírtam egyszer csak látom nem ért célba.
ápr. 30. 16:03
 29/37 anonim ***** válasza:
87%
Akkor is ostoba vagy ha hagyod magad meglopni.
ápr. 30. 16:50
 30/37 anonim ***** válasza:
83%

#24! Okoska, eleve úgy tetted fel a kérdést, hogy hagynád veszni a pénzt VAGY kockáztatnád, hogy lebuksz az asszony előtt?

Ebből arra lehet következtetni, ha nem teszel feljelentést, hanem hagyod veszni, akkor nem buksz le. Tehát arról a pénzről az asszony nem tud.

Ha mindegy, hogy teszel-e kísérletet a pénz visszaszerzésére vagy nem, mert mindenképpen lebuksz, akkor az nem egy vagy -vagy kérdés. Te még a prostizáshoz is hülye vagy.

ápr. 30. 17:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!