Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben hagynád veszni a pénzt vagy kockáztatnád, hogy lebuksz a feleséged előtt?
Egy lakásos prostinál jártam, és miután kifizettem még maradt nálam kb.90 ezer forint készpénz. Otthon vettem észre, hogy a tárcám teljesen üres. Csak wc-re mentem el nála, az vagy 2 perc volt, ezek szerint ennyi elég volt neki. Más nem lophatta el, mert a tárcám a helyén volt, csak a pénz hiányzott.
Viszont ha feljelentést teszek, a feleségem megtudhatja a részleteket. Ha nem teszek feljelentést ennyi pénz hiányával már nem tudok elszámolni a feleségemnek. Ha azt mondom,hogy máshol lopták el feltűnő lesz miért nem teszek feljelentést? Mit tegyek?
Azt a pénzt baszhatod...
Amúgy meg "szép" egy férj vagy, mondhatom!
Az asszony előbb-utóbb így is rájön, ha nem is ebből, majd másból.
4.
Valószínűleg annak is van szeretője. Ilyen "jól" működnek a kapcsolatok a világon, csal mindenki mindenkit, nincs tisztesség.
6.
Háháháhá :D Táháháhá :D Csak nem tudsz róla (egyelőre...)
"Minden lépéséről tudok"
Akkor ő is tud a ribiről, sőt (ta da daaaam) lehet benne volt a pénzed megszerzésében is.
Mondd hogy nem tudod hol tűnt el. Ellpohatták volna kb bárhol, utcán, villamoson, munkahelyen.
Az is szomorú, hogy prostizol mellette, de az is hogy csórók vagytok és még erre szórod a pénzt. Tényleg nincs 90 ezred félretéve amit most elő tudnál húzni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!