Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tegyen túl magam rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyen túl magam rajta?

Figyelt kérdés

A párom megcsalt. A második esélyét játszotta el, szóval nincs szó több esélyről. Az első alkalom egy részegen történt csók volt, nehezen, de megbocsátottam. Tett is érte, hogy így tegyek. Most azonban helyrehozhatatlan károkat okozott a kapcsolatunkban. Az utóbbi félrelépése ráadásul viszonynak minősül, hiszen a másik pasival több találkozó is történt. Azt már ki sem akarom fejteni, hogyan derült ki, de nem ő vallotta be.

Szembesítettem, jött a siránkozás. Bánja, szeret, soha többé nem fordul elő. A bizalmam iránta megszűnt létezni. Egyetlen opció van, elfelejteni őt és az utóbbi 6 évet.

Nektek mi segített továbblépni?

27/Férfi

ma 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Idő és hasznos elfoglaltságok. Ha kell sírj mert az is segít.
ma 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a fontos hogy beláttad, ez már bőven túlzás volt. Sajnos van ilyen, tovább kell lépni, úgysincs más megoldás.
ma 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer átéltem hasonlót. Az egyik 18-szor kéredzkedett volna vissza, a másik pedig azzal jött " mindenki megbotlik egyszer ".

Egyiknek sem volt többé sem szava, sem esélye. Nincs újrakezdés. Megbocsájtottam, de semmit nem felejtettem el.Volt sírás, fogadkozás, levél, ismerősökkel való puhítási próbálkozás,sőt anyámhoz való közvetítési kérés is. Semmi nem volt hatásos.

Nekem ebből csak előnyöm lett az életben.

Mikor megcsaltak,akkor én mondtam, lehet menni,az ajtó kifelé nyílik. Férfiként is bevallom, kisírtam magam többször is. De a szívem ezek az emberek felé zárt,végleg.

Az idő segített, mert más nem tudott és nem is akart - ennyit a barátokról.

F

ma 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Idő. Sajnos.

Szerencsére kiderült mielőtt gyerek, család stb lett volna.

ma 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen 6 eved elment , sajnos de ennek legyen vege es hatarozd el magad
ma 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyilván az idő,de foglald is el magad aktívan.

Sport, kirándulás stb...

ma 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolj mindig arra, amikor eszedbe jut, hogy egy mekkora, ócska R* banc, és hogy ennél mennyivel jobb személyiségű nők vannak... emellett hobby, barátok, sport.
ma 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!