Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy fiuba,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy fiuba, tobb mint egy eve, hogyan tegyen tul magam rajta?

Figyelt kérdés
Amikor be kerultem a kozepiskolaba az elso nap talalkoztam egy aranyos, cuki fiuval...beszelgettem vele eleg sokaig..meg fb-n is dumaltunk..s vegul ossze jottunk...nem sokat voltunk egyutt de az eleg volt, hogy bele szeressek...meg mindig szeretem es o is tudja...de nem erdekli igazan...vagyis beszelgetunk meg mindig mint baratok, de o nem akar semmi tobbet... Annyit mondott nekem hogy en jobbat erdemlek es,hogy o azt akarja hogy boldog legyek s nem akarja, hogy szenvedjek miatta... Szerintetek hogyan tudnam el felejteni es tul tenni magam rajta? Adjatok valami tanacsot..
2016. ápr. 26. 10:09
 1/2 anonim válasza:
Ismerkedj, barátkozz másokkal. Menjetek el szórakozni. Ilyen helyzetben az a legrosszabb amit tehetsz hogy állandóan keresed \ rágódsz azon ami már elmúlt. Ne beszélj vele. Előre tekints ne hátra. Akár csak tegyél egy sétát a városban, nézelődj. Látsz majd pár srácot aki bejön és rájössz hogy azon az egyen kívül bőven van még lehetőség, sokkal jobbak is.
2016. ápr. 26. 10:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Hat csak annyi az egesz baj, hogy o keres engem a legtobbszor... Azt mondja aggodik ertem es, hogy fontos neki a boldogsagom..
2016. ápr. 26. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!