Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondja 4 hónap után, hogy nem tudja, hogy szerelmes-e belém. Hogy kellene ezt lereagálnom? Hagynom kellene menni? Azt mondja hetek óta így van, azóta volt már csomó közös program is. Mit tegyen a másik fél aki reménytelenül szerelmes?
4 hónapja vagyunk együtt, mondhatjuk nem igazán szuper a kapcsolat, de úgy érzem nem feltétlenül miattam. Emberből vagyok, vannak érzéseim és ha nem is akaratán kívül de megbánt és mondom neki akkor ahelyett, hogy megbeszélné...összeveszik. Szóval én csak megbeszélni akarom és ezt is teszem de neki ez veszekedésnek minősül.Illetve ha neki nem tetszik valami ami tőlem rosszul esik akkor is sértődik, gyakorlatilag lehetetlen bármit is megbeszélni vele, szval jó, hogy így veszekedésnek tűnik az egész kapcsolat. Már hetek óta gondolkozik én meg úgy teszek ahogy mondja. Ha nem akar találkozni, nem találkozunk, ha igen akkor szánok rá időt. Mondtam hogy nem fogom azt mondani hogy próbáljuk meg mert olyan mintha én erőltetném és abból nem lesz jó. Nem tudom mit tegyek. Ráadásul holnap esküvő ahol koszorúslány leszek és azt sem biztos, hogy ő a párom lesz. Azt sem tudom hogy élem túl ha nem lesz ott. Mit kéne tennem? Ha rideg vagyok hozzá az a baja..ha kedves az.... teljesen belebetegedtem már ebbe.
Én 24/l, ő 27/f
Köszönöm a válaszokat
Védi a szabadságát. A házasság ugyanis a szabad élet vége:
Azóta boldog vagy mással?
Úgy bukkantál fel, hogy valamilyen hibaként 2015. év van az oldalon. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!