Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen helyzetben hagynád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben hagynád veszni a pénzt vagy kockáztatnád, hogy lebuksz a feleséged előtt?

Figyelt kérdés

Egy lakásos prostinál jártam, és miután kifizettem még maradt nálam kb.90 ezer forint készpénz. Otthon vettem észre, hogy a tárcám teljesen üres. Csak wc-re mentem el nála, az vagy 2 perc volt, ezek szerint ennyi elég volt neki. Más nem lophatta el, mert a tárcám a helyén volt, csak a pénz hiányzott.

Viszont ha feljelentést teszek, a feleségem megtudhatja a részleteket. Ha nem teszek feljelentést ennyi pénz hiányával már nem tudok elszámolni a feleségemnek. Ha azt mondom,hogy máshol lopták el feltűnő lesz miért nem teszek feljelentést? Mit tegyek?

ápr. 30. 13:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
81%

Megmondod szegény asszonynak, hogy elhagytad a bukszát a papírjaiddal együtt. A kocsi tetejére tetted és elindultál.

Mire visszamentél érte, már nem volt ott...

Holnap meg bedobod a postaládádba a bukszát átforgatott tartalommal, vagy fogadsz egy hajléktalant, hogy adja le a sarki boltban ahová jártok.

ápr. 30. 13:33
 12/37 anonim ***** válasza:
4%

11.

90 ezret a kutyának szoktam adni, játszani a hegyi forrásvizes tálkája és a szarvashúsos mix mellé.

ápr. 30. 13:33
 13/37 anonim ***** válasza:
76%
#13 Nem tudom mit ironizálsz. 90 ezer ma kb 1,5 nagybevásárlás. Akinek ennyi nincs félrerakva az gyakorlatilag napról napra él. Ami magában még nem szégyen, de hogy emellé a hülyéje még úgy tesz mintha ő lenne a Patrick Bateman és lakásos prostikhoz jár az külön mókás. A feleség meg ezek szerint nem tud majd miből krumplistésztát főzni.
ápr. 30. 13:40
 14/37 anonim ***** válasza:
40%

15.

Nem nagyon járkálsz Budapest közigazgatási határán vagy *megyenév* megyeszékhelyén kívül, mi?

Itt a legtöbb nyugdíjas eleve nem kap 90 ezret. A romák sem. A dolgozók épphogy. Ennek ellenére valóban pár vásárlást ér, ez a része teljesen igaz. Be is fog indulni az éhezés/bűnözés nemsokára.

ápr. 30. 13:46
 15/37 anonim ***** válasza:
57%
Inkább az asszonyt bxsznád meg rendesen, hogy ne a lóvét kérje számon rajtad, hanem forró pxncival várjon minden nap haza a kimerítő munkádból... 🤣
ápr. 30. 13:46
 16/37 anonim ***** válasza:
88%

""Minden lépéséről tudok""

Persze, mint ő a tiedről.

ápr. 30. 13:48
 17/37 anonim ***** válasza:
41%

1. 90k apró

2. Csóró vagy nincs kocsid, hogy iratok és plussz pénz nélkül menj?

ápr. 30. 13:48
 18/37 anonim ***** válasza:
7%

20.

Itten le se hajolunk ennyiér' há mos nem? A szomszéd gyereknek több a zseppíze.

ápr. 30. 13:49
 19/37 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem hivd fel a prostit es fenyitsd be, hogy tudod, hogy o lopta el a penzed, es ha visszaadja, akkor nem mesz a rendorsegre. Persze ez mardjon csak fenyegetes, de legy magabiztos vegig a hivasban. Egy probalkozast meger.
ápr. 30. 13:51
 20/37 anonim ***** válasza:
83%
#17 Tényleg nem, ettől még tudom hogy sokak ennyiből (sem) élnek. De azok a sokak gyanítom hogy nem is szórják prostira. Ennyire akartam utalni. Hogy az egy dolog, hogy megcsalja az asszonyt. Az meg még egy dolog, hogy anyagilag is jelentősen károsítja mikor amúgy meg nincs miből. Ezért duplán idiótaság amit csinál.
ápr. 30. 13:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!