Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éve vagyunk házasok.2 éve jöttünk vissza Magyarországra. Húgom 8 éve él házasságban férjét nem ismertük soha személyesen.Tavaly novemberben jöttem rá,hogy titkosítva írogat a feleségemnek.2 hónapig tartott.Mit csináljak? Beszéltem vele is!
Figyelt kérdés
Nekünk és nekik is van gyerekük. Szóljak húgomnak?? Mit kezdhetek az életben 1 áruló feleséggel?? Legaljasabb dolgot követe el. Fizikai megcsalás nem valósult meg a távolság és az miatt,hogy véletlen ott ültem a laptomnál és láttam elsőként az üzenetet ami automatikusan törlődik. Van rá esély, hogy messengeren utánna tudjak nézni a korábbi üzenetekre? Azt állítja a feleségem ő kitért a sógorom kérdései elől,de ő addig nem hagyta abba míg be nem adta a derekát. Tudom ez nem magyarázat! Ha én ezt feldobom tönkre mennek ők is, mi is, nyugdíjas beteg szüleink is! Lehet így élni, hogy elfojtom magamban? Úgy érzem nem lehet,de félek!ma 14:45
3/17 anonim 

válasza:

És mit írogatott?
Nekem tegnap írt egy nős férfi, hogy x koncerten volt.
A másik meg, hogy jövök -e bicajozni.
Ugyanő, hogy mikor jön értem, s visz el a messzebb lévő bicajra..
5/17 anonim 

válasza:

De mi valósult meg, ha nem is találkoztak? Sms-ezgetes?
6/17 A kérdező kommentje:
4/4 talán érzelmileg? Maszti videók stb...
ma 15:26
7/17 anonim 

válasza:

Ah, so. És kedves feleség ezek szerint benne volt. Hát, akkor ez bizony megcsalas
8/17 anonim 

válasza:

Ez nekem ellentmondás. Mire lehet beadni a derekat, ha a távolság miatt nem jöhetett létre fizikai megcsalás? Szerelmet vallottak egymásnak, webcamerán vetkőztek, vagy szexcsateltek?
Ami persze szerintem is megcsalás, de nem mindegy, hogy milyen.
Szerintem leülnék négyesben, hogy a két csaló érezze a törődést, a szülőknek nem szólnék addig, aztán eldöntitek, merre tovább. A talit ki nem hagynám, ennyi jár neked.
9/17 A kérdező kommentje:
3/6 ha titkosítva kell írogatni a hátam mögött akkor biztos nem azt beszélték ki kinek mi a kedvenc színe. Ezért nem tudom mit tegyek,elmondjam vagy ne?
ma 15:32
10/17 anonim 

válasza:

Én meg azonnal kidobnam a kedves feleségét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!