Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 15 éve vagyunk házasok.2 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éve vagyunk házasok.2 éve jöttünk vissza Magyarországra. Húgom 8 éve él házasságban férjét nem ismertük soha személyesen.Tavaly novemberben jöttem rá,hogy titkosítva írogat a feleségemnek.2 hónapig tartott.Mit csináljak? Beszéltem vele is!

Figyelt kérdés
Nekünk és nekik is van gyerekük. Szóljak húgomnak?? Mit kezdhetek az életben 1 áruló feleséggel?? Legaljasabb dolgot követe el. Fizikai megcsalás nem valósult meg a távolság és az miatt,hogy véletlen ott ültem a laptomnál és láttam elsőként az üzenetet ami automatikusan törlődik. Van rá esély, hogy messengeren utánna tudjak nézni a korábbi üzenetekre? Azt állítja a feleségem ő kitért a sógorom kérdései elől,de ő addig nem hagyta abba míg be nem adta a derekát. Tudom ez nem magyarázat! Ha én ezt feldobom tönkre mennek ők is, mi is, nyugdíjas beteg szüleink is! Lehet így élni, hogy elfojtom magamban? Úgy érzem nem lehet,de félek!

ma 14:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
de pocsék mese...
ma 14:58
 2/17 anonim ***** válasza:
Én mindenképp megbeszélném ezt a hugommal.
ma 15:00
 3/17 anonim ***** válasza:

És mit írogatott?

Nekem tegnap írt egy nős férfi, hogy x koncerten volt.

A másik meg, hogy jövök -e bicajozni.

Ugyanő, hogy mikor jön értem, s visz el a messzebb lévő bicajra..

ma 15:13
 4/17 anonim ***** válasza:
59%
Hogy csalna meg, ha sosem találkoztak?
ma 15:13
 5/17 anonim ***** válasza:
De mi valósult meg, ha nem is találkoztak? Sms-ezgetes?
ma 15:24
 6/17 A kérdező kommentje:
4/4 talán érzelmileg? Maszti videók stb...
ma 15:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ah, so. És kedves feleség ezek szerint benne volt. Hát, akkor ez bizony megcsalas
ma 15:30
 8/17 anonim ***** válasza:
54%

Ez nekem ellentmondás. Mire lehet beadni a derekat, ha a távolság miatt nem jöhetett létre fizikai megcsalás? Szerelmet vallottak egymásnak, webcamerán vetkőztek, vagy szexcsateltek?

Ami persze szerintem is megcsalás, de nem mindegy, hogy milyen.

Szerintem leülnék négyesben, hogy a két csaló érezze a törődést, a szülőknek nem szólnék addig, aztán eldöntitek, merre tovább. A talit ki nem hagynám, ennyi jár neked.

ma 15:30
 9/17 A kérdező kommentje:
3/6 ha titkosítva kell írogatni a hátam mögött akkor biztos nem azt beszélték ki kinek mi a kedvenc színe. Ezért nem tudom mit tegyek,elmondjam vagy ne?
ma 15:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azonnal kidobnam a kedves feleségét.
ma 15:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!