Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szakítás után hogyan boldogult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után hogyan boldogultatok? Van kiút a fájdalomból?

Figyelt kérdés
Semmit sem érzek senki vagy semmi iránt miután véget ért. Ő előtte is így volt, aztán egyszer csak megjelent és beragyogta az univerzumot, de a végére sötétséget és kínt hozott. Nem lehet bízni senkiben, talán tényleg igazuk van.

tegnapelőtt 22:38
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

Hm nagyon nehez, sokunk atelte.

Föleg ha nincs egy baratja se az embernek.

Az idö segit.

Mennyi ideig voltatok együtt? Fiu vagy lany vagy?

tegnapelőtt 22:50
 2/13 anonim válasza:
100%

Nekem sokat segített, hogy kibeszéltem/kiírtam magamból a történteket.

Ha úgy érzed segítene, nyugodtan megoszthatod, hogy mi történt pontosan, szívesen végighallgatlak.

tegnapelőtt 22:57
 3/13 anonim válasza:
66%
:O Mi a te történeted, kérdező?
tegnapelőtt 23:06
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Ha már nincs szeretet egymás iránt, akkor vége a kapcsolatnak és kész. Minek örlődni tovább egy olyan ember miatt, aki már ugyan olyan "idegen" lett a számodra, mint a többi a nagyvilágban, akiket szintén nem szeretsz szerelemből. Egy "ajtó" bezárult mögötted, de mostantól kezdődik valami új is, csak előrefelé kell tekinteni hozzá. Egy ilyen megközelítés is segíthet.

(Idővel az is kitisztulhat, hogy miért lett vége ennek a kapcsolatnak, miért nem illettetek egymáshoz. Nálam így voltak ezek anno.)

tegnap 03:14
 5/13 Sanyi2025 válasza:
0%
Miért fáj, ha szakítottál? Hiszen már nem szereted.
tegnap 05:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az idő mindent megold. Az elején rossz 1-2 évig talàn aztàn fokozatosan elfelejted. Teljesen nem fogod tudni de a fàjdalom elmúlik
tegnap 05:27
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

Nálam a legutolsó,többéves kapcsolatom után közel három év volt,mire lelkileg semlegesítődtem.

Akkor kezdtem ismerkedni ismét. De még mindig egyedül vagyok,nyolc év után is.

F

tegnap 06:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Elso szakitás után még visszamentem mert sokkot kaptam a társker kinalattol. A sok rinda szexkapcs kereső meg ilyenektol. Húztam vele még pár hónapig.

Masodjára már szerencsére lett masik barátom ismerősi körből es igy pikk pakk le tudtam zárni végre az előzőt.

tegnap 07:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ezert mondjak, hogy tudj boldog lenni egyedul is. Tudd, miket szeretsz csinalni, miben leled oromod, mi az, ami feltolt. Csalad/baratok is kellenek. Ha ezek pipa, akkor tudsz nagyobb valoszinuseggel egeszseges kapcsolatot kialakitani es fenntartani.
tegnap 08:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz, főleg, ha minket dobtak el. 22 éves voltam, amikor közel 4 év együttjárás után elhagytak. Padlót fogtam, egyik hülyeséget a másik után csináltam. Bosszúból hajszál híján férjhez mentem egy sokkal idősebb pasihoz, de szerencsére időben észhez tértem. Jó másfél év kellett, hogy túltegyem magam rajta.
tegnap 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!