Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan boldogultatok? Van kiút a fájdalomból?

Rossz volt főleg azért mert én annyira idealizáltam őt. Vissza is fogadtam 2x, de újra megtette. Így nem vártam meg a következőt, szakítottam.
Nehezítette hogy továbbra is tepert utánam, már a zaklatás fogalmát is kimerítette.
Akármennyire szeretem nem fogadtam vissza x-edik alkalommal. Most ismerkedek valakivel, érdekel és őszintén állok hozzá, de az a férfi aki megcsalt sajnos szerintem örökre benne marad a szívemben. Már nem is harcolok ellene egyszerűen élni akarok és nem bánkódni ebben a pár évtizedben ami még hátra van.
Köszönöm a válaszokat!
Talán könnyebb úgy létezni/elfogadni, hogy ő tud nélkülem élni és nem vagyok olyan "szinten" számára mint ő nekem. Ez azt jelenti, hogy nem én vagyok számara az igazi.
A történet hosszú és bonyolult.
21/F vagyok és 2 év 7 hónapig tartott.

Csak az idő az, ami segít. Hogy mennyi idő? Nehéz megmondani. Fiatal vagy, 21 éves, kigyógyulsz belőle. Az életed most kezdődik csak igazán, rengeteg lehetőséged van még. Én rájöttem, hogy a dolgok okkal történnek, a kapcsolatunk nem tartott sehova, nem voltunk egymáshoz valók. Csak az a kár, hogy nem előbb jöttem rá. Fel a fejjel, nincs vége a világnak!
#10 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!