Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szakítás után hogyan boldogult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után hogyan boldogultatok? Van kiút a fájdalomból?

Figyelt kérdés
Semmit sem érzek senki vagy semmi iránt miután véget ért. Ő előtte is így volt, aztán egyszer csak megjelent és beragyogta az univerzumot, de a végére sötétséget és kínt hozott. Nem lehet bízni senkiben, talán tényleg igazuk van.

tegnapelőtt 22:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Rossz volt főleg azért mert én annyira idealizáltam őt. Vissza is fogadtam 2x, de újra megtette. Így nem vártam meg a következőt, szakítottam.

Nehezítette hogy továbbra is tepert utánam, már a zaklatás fogalmát is kimerítette.

Akármennyire szeretem nem fogadtam vissza x-edik alkalommal. Most ismerkedek valakivel, érdekel és őszintén állok hozzá, de az a férfi aki megcsalt sajnos szerintem örökre benne marad a szívemben. Már nem is harcolok ellene egyszerűen élni akarok és nem bánkódni ebben a pár évtizedben ami még hátra van.

tegnap 12:39
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Talán könnyebb úgy létezni/elfogadni, hogy ő tud nélkülem élni és nem vagyok olyan "szinten" számára mint ő nekem. Ez azt jelenti, hogy nem én vagyok számara az igazi.

A történet hosszú és bonyolult.

21/F vagyok és 2 év 7 hónapig tartott.

tegnap 14:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak az idő az, ami segít. Hogy mennyi idő? Nehéz megmondani. Fiatal vagy, 21 éves, kigyógyulsz belőle. Az életed most kezdődik csak igazán, rengeteg lehetőséged van még. Én rájöttem, hogy a dolgok okkal történnek, a kapcsolatunk nem tartott sehova, nem voltunk egymáshoz valók. Csak az a kár, hogy nem előbb jöttem rá. Fel a fejjel, nincs vége a világnak!

#10 voltam

tegnap 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!