Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 15 éve vagyunk házasok.2 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éve vagyunk házasok.2 éve jöttünk vissza Magyarországra. Húgom 8 éve él házasságban férjét nem ismertük soha személyesen.Tavaly novemberben jöttem rá,hogy titkosítva írogat a feleségemnek.2 hónapig tartott.Mit csináljak? Beszéltem vele is!

Figyelt kérdés
Nekünk és nekik is van gyerekük. Szóljak húgomnak?? Mit kezdhetek az életben 1 áruló feleséggel?? Legaljasabb dolgot követe el. Fizikai megcsalás nem valósult meg a távolság és az miatt,hogy véletlen ott ültem a laptomnál és láttam elsőként az üzenetet ami automatikusan törlődik. Van rá esély, hogy messengeren utánna tudjak nézni a korábbi üzenetekre? Azt állítja a feleségem ő kitért a sógorom kérdései elől,de ő addig nem hagyta abba míg be nem adta a derekát. Tudom ez nem magyarázat! Ha én ezt feldobom tönkre mennek ők is, mi is, nyugdíjas beteg szüleink is! Lehet így élni, hogy elfojtom magamban? Úgy érzem nem lehet,de félek!

ma 14:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Válás.
ma 15:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Van olyan program ingyenes, amit ha feltelepítesz a laptopra, rögzíti a leütött billentyűzetet, ha még nem szembesítetted és van türelmed, várj és figyelj. Bizonyíték nélkül körömszakadtáig tagadni fog mindkettő és még Te leszel a hülye. Érdemes megfigyelni, jobban fogod érezni magad utána bármilyen döntést hozol, mert nem azon fog járni az eszed, hogy hátha mégse történt semmi.
ma 15:58
 13/19 A kérdező kommentje:
12/ van bizonyítékom is, szembesités is megtörtént, tagadott 1 napig mindent, saját gyerekeink életére esküdött,hogy nem csalt meg már megint mi a bajom azt kérdezte pedig sohasem gyanusitottam meg semmivel, igazából saját magát is elárulta szóban is és testbeszéddel. Beszéltem telefonon sogorral is több alkalommal... Amúgy ennek már pontosan 4 hónapja. Próbálok ésszerűen gondolkodni nem dühből nézem a 3 és 5 éves gyermekeinket és húgom 8 hónapos iker gyerekeit,hogy ne csonka családban nőjének fel, de nagyon nehéz stabilnak lennem! Nem tudom mi a helyes és mi nem,halgassak vagy ne. Persze ők hallgatnak,úgy tesznek mintha minden rendben lenne.
ma 17:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor, ha jól értem, a tagadás egy napig tartott, de utána beismerte a megcsalást vagy nem. Ez fontos, mert ha csak lebegtetve van a dolog, meg hallgatásva burkolva, akkor nem csoda ha depressziós leszel és toporogsz egy helyben. Az ilyen nem tisztázott dolgok mérgezőek és egyre csak rosszabb lesz, mert eszed magad és tehetetlennek érzed magad. Én mindenképp leülnék négyesben, a húgodnak is joga van tudni, onnan tudtok döntést hozni, bármi legyen is az. Arról nem beszélve, ha a tesómra nem számíthat ék ilyen esetben és utólag megtudnám, hogy tudott róla, na ott kő kövön nem maradna.
ma 17:43
 15/19 A kérdező kommentje:
14/így érzem és gondolnom is. csak kell támogatás! Nagyon nehéz beismeri,hogy akiben a legjobban bíztál elárult!!!! Köszönöm a segítséget! Sokat segített a lelkemen,hogy én látom reálisan a dolgokat!
ma 18:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem mindegy mióta tart, miről dumáltak stb...
ma 18:11
 17/19 A kérdező kommentje:
16/ 2 hónapig tartott,de csak ezért mert addigra tudtam kideríteni ki a harmadik fél
ma 18:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz helyzet ez neked is, meg a hugodnak is. De mégis az a legjobb, ha neki elmondod, hogy mire jöttél rá. Aztán ezekután eldöntheti, hogy hogyan tovább. Én egy idegennek is elmondanék ilyet, csakhogy ne éljen hazugságban. A testvéremnek meg főleg.
ma 20:40
 19/19 A kérdező kommentje:
18/ köszönöm a választ,így vagyok enis csak gyenge vagyok,de már nem mehet tovább!
ma 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!