Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a parom?
Figyelt kérdés
Tarsastancolok, es legutobb egy olyan ferfivel kerultem ossze, akivel olyan brutalis volt a kemia, amit meg sose ereztem. Nem ismertuk egymast korabban, viszont ezt velhetoen mindketten ereztuk, utana meg par orat beszelgettunk, hogy kicsit tobbet megtudjunk a masikrol. Ezen kivul semmi nem tortent, viszont van parom, es nagyon lelkifurdalasom van emiatt, hogy valaki, aki nem o, ilyen intenziv erzeseket tud belolem kivaltani.ma 10:56
1/8 anonim 

válasza:

"lelkifurdalasom van emiatt, hogy valaki, aki nem o, ilyen intenziv erzeseket tud belolem kivaltani"
Természetesek az érzéseid, nézz szembe velük.
Nem csaptál még be senkit, nem tartozol elszámolással.
2/8 anonim 

válasza:

Miért beszéltél vele még pár órát? Csak magadat szivatod.
3/8 anonim 

válasza:

2 - nem magát szivatja, hanem talán most jött rá, hogy a jónál is van jobb, olyan jó, amiről eddig álmodni sem mert.
4/8 anonim 

válasza:

Ja egy táncot összehasonlítani egy kapcsolattal tök logikus. Ennyi erővel ha elmegyek egy night clubba ott biztos jobban érzem magam mint otthon ahol csomó nem szuper tennivaló van pl levinni a szemetet
5/8 anonim 

válasza:

Szakítani kell elvégre megcsaltad érzelmileg és ha folytatódik a dolog testi is lesz belőle.
6/8 anonim 

válasza:

Fizikailag még nem, de lelkiekben igen... Azon gondolkozz el miért történhetett meg, mi hiányzik "otthon" ami miatt érdeklődőbbé váltál, avagy mi az ami megfogott a másik pasiban?
Lehet most fizikailag még nem mész félre, de nyitva van benned egy ajtó, ami ha a fentiek nem okésak (otthoni kapcsolat / valódi kötődés a pároddal) akkor egyre szélesebbre fog tárulni.
7/8 anonim 

válasza:

Hát nem tudom miért lettem lepontozva, de akkor is szakítani kéne. Nyilván a kapcsolat nem működik ha más el tudta csavarni a fejed és még beszélgettél is vele. Meg akarod csalni a párod? Jó, tedd meg majd bánni fogod. Vagy legyetek nyitott kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!