Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a párom a kollegámm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom a kollegámmal, aki 22 évvel idősebb mint én. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy olyan kapcsolatban élek, amiben mindennapos a veszekedés, sírás stb. De ennek ellenére sem akarom őt elengedni, de valahogy másra is vágyom, pl megbecsülésre.

20 éves lány vagyok. Mit tegyek?

2024. máj. 2. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Szakíts vele
2024. máj. 2. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Mindennapos sztori. Vacak a kapcsolat,de ugye vissza mamához senki nem akar már menni,inkább tűr és félreszexel...

És ez így lesz a többségnél az idők végezetéig !

2024. máj. 2. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Ásd el magad.
2024. máj. 2. 13:38
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Azért az egészegdöbbentő, hogy 20 évesen benne vagy egy kalap fosban ahelyett, hogy lépnél...
2024. máj. 2. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Dícsérd meg magad ha ennyi eszed van. Kis senki...
2024. máj. 2. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
20 eves vagy. Gondolom se hitel, se gyerek, se hazassag. Miert nem lepsz? Bele akarsz suppedni 20 evesen egy fos kapcsolatba? Raadasul felre is mentel, ez mar jobb nem lesz.
2024. máj. 2. 18:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Valamiért azzal hitetem magam hogy jobb lesz, tudom, nem lesz az. De nem akarok szakítani vele, de már nem meg az a tűz ami az elején
2024. máj. 2. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Saját magadnak szabotálod el a kapcsolatodat.

Az agyad tudja, hogy nem jó.

A puncid már máshol jár.

A szíved meg nem hallgat rájuk.

2024. máj. 2. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen miért kínzod magad egy idióta kapcsolattal?

Most vagy fiatal, élvezd az életed egy jó kapcsolatban, ne egy veszekedős idiótával.

2024. máj. 2. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Kapcsolatfüggő 💩 vagy, ennyi
2024. máj. 10. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!