Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párommal 1 éve vagyunk, 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal 1 éve vagyunk, 22 évesek vagyunk. De nekem nagyon imponálnak az idősebb hölgyek (40-60-ig), mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a párom, vele képzelem a jövőm, de valamiért nagyon vonzanak az éretebb hölgyek, persze csak esetleg egy kiadós kaland ereéig. Mit tegyek ?
2023. ápr. 3. 13:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
vardd le az anyjat, hehehe. Amugy semmit, ha meggyozodesed, hogy vele akarod az eleted leelni, akkor maradj mellette es fojtsd el a vagyaidat az idosebb nok irant, idovel a nod is beerik abba a korba.
2023. ápr. 3. 13:14
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
1, mire abba a korba ér a barátnője már lehet a huszonéveseket hajtja majd újra 😅😅
2023. ápr. 3. 13:16
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
2-es ez csak termeszetes, a vilag csak igy mukodik :D
2023. ápr. 3. 13:17
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
"Nagyon szeretem a párom, vele képzelem a jövőm" ... én is a sajátomat, és nem si fantáziálgatok sem kalandról, sem megcsalásról, sem más nőkről.
2023. ápr. 3. 13:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát szerintem maradj a fantáziádnál és a párodnál, hármasban jól ellesztek a fantáziáddal együtt, az kifizetődőbb. Érett hölgyek nem kiadós kaland ha pl. it szakmához hasonlítanánk, maradj a drag and dropnál, ott csak beemeled a fantáziád, gyorsan kész van, míg az érett nőkhöz komoly profi érett programozók kellenek, nem olyanok akik csak egyszerű drag and dropnak nézik ahova be lehet rakni a kis elemed, meg dobálni.

Talán ilyen szóhasználattal érthetőbb lesz neked.

2023. ápr. 3. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Elobb-utobb a baratnod is eler ebbe a korba. Szoval csak ki kell varnod.
2023. ápr. 3. 13:45
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
Bevállalsz 3.nak egy milfet
2023. ápr. 3. 13:59
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
Próbáld ki egyszer.
2023. ápr. 3. 16:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Ne akarj harmadikat a kapcsolatotokban, mert neki semmi köze ehhez. Maradj a 22 éves kisbarátnődnél és a fantáziádnál.
2023. ápr. 3. 19:29
 10/12 anonim ***** válasza:
És kezdj el elmélkedni mi a probléma a röpke 1 éves kapcsolatoddal, hogy te ilyen korú nőkhöz kezdtél el vonzódni az alatt az 1 év alatt. Ha előbb mielőtt kapcsolatod lett akkor meg azon elmélkedj hogy kinek hazudsz, magadnak vagy a barátnődnek, mert ha magadnak akkor egyúttal a barátnődnek is hazudsz. Ha a barátnődnek akkor meg el kéne gondolkozni azon, hogy miért hazudsz neki.
2023. ápr. 3. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!