Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párommal 1 éve vagyunk, 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal 1 éve vagyunk, 22 évesek vagyunk. De nekem nagyon imponálnak az idősebb hölgyek (40-60-ig), mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a párom, vele képzelem a jövőm, de valamiért nagyon vonzanak az éretebb hölgyek, persze csak esetleg egy kiadós kaland ereéig. Mit tegyek ?
2023. ápr. 3. 13:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ilyen ez, amikor gimis voltam meg voltam veszve a matektanárnőmért. Pedig olyan átlagos 35 év körüli volt.

A legdurvább az volt mikor 24 évesen végül összejött egy kaland egy 36 éves házas nővel. Végképp nem volt tervben, de italozgattunk és megtörtént. Bár sokatbittam, de nagyon jó élmény volt. Ki volt éhezve, teljesen szűk volt és olyan váratlanul jött.

Mostanság a 40 éves kolléganőm indítja be a fantáziám...de megközelíthetetlen...

2023. ápr. 3. 23:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Így igaz,ez önbecsapás nem kapcsolat így.

Hacsak nem azt akarod hogy rád írjon pár tüzes milf..

Mert akkor ügyes próbálkozás! :-))

2023. ápr. 4. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!