Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azzal a tudattal elni , hogy megcsaltam a parom?
3 éve vagyunk együtt , o 26/f én 23/l és sajnos tegnap elott nélküle mentem bulizni, és egy régi ismerőssel annyira osszegabalyodtam, hogy nala keltem fel ..
Mit lehet ebbe a szituban kezdeni?
Szeretem a parom és nem szeretnem megbántani, a boldog tudatlanság állapota vajon itt is domináns avagy inkább mondjam neki őszintén , nem törődve azzal , hogy ez mekkora törést okozhat számára?..
Köszönöm az őszinte válaszokat és segítséget .
Most sokan lesznek fognak pontozni (köztük sok álszent!), de ha egyszeri esetleg volt és szereted őt, szerintem hallgass.
N28
Nem lehet véletlen valakinél aludni.
Kíméld meg magad a párodtól és szakíts vele. Megmondhatod hogy az oka hogy sajnos egy gerinctelen ri.banc vagy, és sajnálod hogy ő eddig nem nézett ennek, így most ennek a realizálása fájni fog neki.
Te pedig ezután próbálj meg korrekt emberré válni, így legalább annyi vigaszod lehet később, hogy ez a megcsalás indított el a jó úton.
Legalább ne adnád elő, hogy azért nem akarod elmondani, hogy ne okozz benne törést 🤣
Azért, mert tudod, hogy dobna, mint a sz@rt.
Nem tudom a kérdésére a választ, én nem szoktam véletlenül más farokkal a lábam között ébredni.
Ha egyszer megtetted, még sokszor megfogod tenni. Hiaba most érzed az első eset utan ezt hogy hú most mit mondjak.
Ez olyan mint a gyilkosság, aki egyszer képes rá, eleg nagy a sansz, hogy maskor is meg tudja tenni
A megcsalas is egy képesség, ami ha egyser nalad ilyen fejlett, akkor te neked ez könnyen megy. Szerintem szakíts, ha fair akarsz lenni es nem akarod a karmát ellened fordítani
8 as, ezen nem lehet továbblépni, ennek energetikai lenyomata van. En spirituális dolgokkal foglalkozom es tudom, hogy ezt a masik tudatalatt pontosan fogja tudni hogy meg volt csalva. Egyre jobban elhidegül a kerdezőtől es egyre rosszabbul fogja magat érezni a kapcsolatban es nem fogja tudni miert.
Innentől fogva a kapcsolat tönkre fog menni, ha bevallja, ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!