Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azzal a tudattal elni , hogy megcsaltam a parom?
3 éve vagyunk együtt , o 26/f én 23/l és sajnos tegnap elott nélküle mentem bulizni, és egy régi ismerőssel annyira osszegabalyodtam, hogy nala keltem fel ..
Mit lehet ebbe a szituban kezdeni?
Szeretem a parom és nem szeretnem megbántani, a boldog tudatlanság állapota vajon itt is domináns avagy inkább mondjam neki őszintén , nem törődve azzal , hogy ez mekkora törést okozhat számára?..
Köszönöm az őszinte válaszokat és segítséget .
Egyetlen egyszer..nekem is előfordult. Pontozzatok le nyugodtan..
Az akkori exem epilepsziás volt és féltem,ha elmondom neki..nem veszi be a gyógyszereit(mert egyszer már megcsinálta mással ezt) és nem akartam a lelkemen hordozni azt hogy esetleg miattam lesz valami visszafordíthatatlan baj,ezért nem mondtam el neki.
Hónapokig bűntudatom volt ezután és szégyelltem magamat,de a zsigereimben éreztem hogy ezt a titkot megkellene tartanom inkább.
Hát én a helyedben rettegnék.
Ismerőssel tetted...tudja ki vagy.
Lát a FB-on.
Ráírhat a párodra, hogy te figyi, a nőd bulizni volt (nyilván leesik neki, hogy az ember nem hazudik mert gondolom tudta, hogy bulizni fogsz aznap)
Csak idő kérdése, ismerősöd lehet titkon szeret vagy ha olyanja van keresztbe fog tenni és lebuktat.... vagy fenyegetni fog
Igaz, viszont ez kesobb lehet egy komoly tuske, meg ha meg is bocsat. Veszekedesekkor felhozhatja hogy megcsaltal blabla. Viszont ha visszacsalja, akkor johet a tiszta lap. Kvittek lettek, egyenloek. Mindenki egyszer felrement. Szerintem igy konnyebb tultenni magunkat rajta.
De azt is elfogadom hogy ez nem mindenkinel opcio.
16, le is irom honnan jott.
Szeretem a Doktor Houset. Ott volt egy eset ahol nyitott hazassagban elt a paciens a ferjevel. A ferj ezt nem hasznalta ki, viszont mivel szerette a feleseget azt hazudta neki hogy o is felremegy olykor olykor. Amikor kiderult hogy o huseges, House lenyom egy monologot arrol hogy akkor a pasi masban hazudik, meghozza azert mert kell neki az erzes hogy kvittek legyenek a felesegevel. Es ez igy is volt, hazudott a penzrol.
Tudom ez csak egy sorozat, de bennem maradt ez. Egy kapcsolatban egyenloek a felek. Ha ez felborul az a masikban sertettseget, duhot, feszultseget valthat ki. Epp ezert ha csak az egyik fel megy felre az a masiknak faj. Ha mindketten akkor velemenyem szerint konnyebb elfogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!