Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év kapcsolat után maradnak barátok, de barátként a pasi bevallja, hogy megcsalta a nőt anno - normális, hogy utána a nőt ez nem érdekli, és folytatják a barátságot?
:DDD
igen, elég furcsa volt a nő, 4 randi után inkább nem folytattam vele
#5-nek igaza van. Rengeteg hazassag marad egyben, ahol ugyan tudnak a megcsalasrol, megis egyutt maradnak, mert a gyerek, a haz, a hitel stb.
Szemely szerint mi a ferjemmel kivagnank egymast ha megtortenne a megcsalas, de vannak parok akik egyutt maradnak.
Mondok jobbat. Saját sztori. A volt barátomat megcsalta a volt barátnője, kapcsolat közben derült ki, lebukott. A lány ment is egyből a szeretőjéhez, mert amúgy fél évig dugtak, ráadásul az exemnek egy haverja volt. Exem folytatta volna vele, de a csaj már nem. Hát mivel járni nem tudtak de még szerette azért szexelni megtartotta, engem is így szedett fel, hogy még mindig kefélt vele. Persze erről nem tudott a szerető aki közben az új pár lett. Amikor én megtudtam, akkor borítottam és már tudta. Erre a válasza az volt hogy feleségül vette a ribit :D
Mindkét srác és a te randipartnered is totálisan önbecsüléshiányosok akikkel bármit meg lehet tenni.
Hát nem tudom, valószínű annyira nem érez iránta semmit, hogy oké volt ami volt lehet gyerekek voltak még, lehet adott okot rá a lány ezért nem csinál belole ugyet.
Ha én így lennék valakivel biztos lefagyna az arcomrol a mosoly, megkérdezném miért tette qztán ennyi. Nem haragoskodnék, ha már nem jelent annyit számomra az illető. Viszint hogy nagyon nagyon jó barátok legyunk nem tudom elképzelni egyik exemmel sem. Inkább haverok közös társasággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!