Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lezárt kapcsolat után barátságot szeretni ápolni a másik fél, akkor mennyire korrekt tőle, hogy folyton visszautal dolgokra ami a kapcsolat idején volt, előkeres képeket akkoról stb.?
Mindenesetre zavaros ez az egész, még soha egyetlen exemmel nem ápoltunk barátságot szakítás után.
Nincs erre koreográfiám, de szerintem ha barátság, akkor nem hozzuk fel azt többször míg egy pár voltunk.
Kicsit úgy érzem, valami miatt kötni akar magához, nem tud elengedni, talán, mert rajongok az emberi értékei miatt iránta.
Gondolom sajnálatból nem akarna rám időt szánni, de ez a barátság is erősen sántít.
"Kicsit úgy érzem, valami miatt kötni akar magához, nem tud elengedni"
Ez miben nyilvánul meg?
"Gondolom sajnálatból nem akarna rám időt szánni"
Mit értesz ez alatt?
Igényli, hogy kommunikáljunk, találkozzunk.
Mindkettőnknek része volt abban, hogy miért zártuk le, akkor mikor lezártuk hónapokkal ezelőtt említettem neki, hogy ez nem könnyű nekem és arra gondoltam, hogy talán emiatt, hogy megkönnyítse nekem akarja, hogy barátságot ápoljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!