Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon extravertált, nyitott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon extravertált, nyitott, barátságos férfi és egy zárkózott, introvertált, de szeretteivel kedves nő kapcsolata mennyire lehet működőképes?

Figyelt kérdés

Már ismerkedünk, eddig minden rendben van. Viszont van pár jellemvonása neki, ami rám abszolút nem igaz.

Én eléggé zárkózott vagyok, ő meg az ellentétem. Nyilván egymás közt, a randin megnyílok neki, nem ezzel van a gondom, csak én úgy általában véve sokkal flegmatikusabb, magamba zárkózó vagyok, mint ő. Hétvégén voltunk együtt egy eseményen, és egy kicsit zavarba hozott az, hogy ő mennyire gondtalanul tud nyitni az emberek felé, míg én nem. Ez neki furcsa volt, kérdezgette is utána, hogy rosszul éreztem-e magamat, meg mi a baj?

Amúgy vele, meg a közeli ismerőseimmel teljesen közvetlen vagyok, csak egy ilyen szituációban ütközik ki, hogy mennyire másak vagyunk. Én szívesebben szervezek olyan programot, ahol csak ketten vagyunk.

2023. márc. 24. 16:34
 1/4 anonim válasza:
62%
Nincs ezzel semmi probléma, ha ettől függetlenül jól érzitek magatokat egymás társaságában és vannak közös pontok.
2023. márc. 24. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A szabadidő eltöltése lehet problémás. Ha a nő otthon szeretne maradni a pasi meg társaságba menni. Ha ezt sikerül megoldani, akkor más téren nem lesz gond.
2023. márc. 24. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ilyenek hosszútávon nem szoktak rendesen működni.
2023. márc. 24. 17:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló a helyzet. Annyi a különbség, hogy én alapvetően nem igazán szeretem az embereket, de idegen helyen is gyorsan megtalálom a közös hangot az emberekkel.

Az asszony meg olyan, mint te. Nagyon kevesen tudják, hogy mennyire el tudja engedni magát, mert neki ehhez sok időre van szüksége és megfelelő ismeretségre.

Ez maximum őt szokta zavarni, engem nem érdekel. :D Egyébként meg lassan 10 éve vagyunk együtt. :))

2023. márc. 25. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!