Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nő, akivel nagyon rövid kapcsolatom volt. Én beleszerettem, de neki csak szex, és a barátságom kellett. Régóta hallom, hogy soha nem talál megfelelő férfit, mindíg ez a panasza. Nekem mondja állandóan amikor találkozunk. De miért nekem?
Miért neked? Talán mert pincsikutyának néz?
Légy férfi, és lépj tovább.
Ja, hogy már szépkorúak vagytok? Ez a kérdésből nem derült ki.
Egyébként valószínűleg magányos, és az sem kizárt, hogy felértékelődtél a szemében, most már kiegyezne egy ilyen férfival. Meg talán örülne egy kis eü. szexnek, ki tudja.
Tudja egyáltalán, hogy mit akar, vagy ki kell neki? Forogjon a férfi kacsalábon? Ha ennyire jó nő, és sosem tud választani, akkor a hiba az ő fejében van.
Nekem is pár hete lett vége egy szexre alapozott "kapcsolatomnak", ott sem tudta a nő, hogy neki igazából ki kéne...tegyük hozzá, hogy házas volt, csak külön éltek a férjével. Aztán benyögte, hogy neki nem kell senki, hogy azután kelljen valaki, de nem tudja, hogy ki...40 felé úgy gondolkodni, mint egy tizenéves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!