Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolognak számít, ha egy nő állandóan beleszeret valakibe a férje mellett,12 év együttlét után?
Nem normális. De gondolom azért történik meg, mert nem szereti a férjét és benne van a hiányérzet a szerelem után. Az érzéseket nem lehet irányítani, max. jól elkerülni a szerelem tárgyát, hogy ne jelentsen kísértést.
Egyébként miből gondolom, hogy csak a tinilányok lesznek szerelmesek és vágynak rá? A szerelem kortól független.
Talán a férjével kihűlt a kapcsolat ,ami normális igen, ha nem foglalkoznak egymással.Ha ez hiba, akkor a férj is hibája is ugyanannyira.
Talán vágyik arra hogy valaki megdicsérje, hogy észre vegye mint nőt.
Ez nem szerelem, hanem kismedencei vérbőség (khmmm).
Egyébként nem normális.
Akkor már ketten vagyunk nem normálisak, ha ez vigasztal.
Én is rögtön lángra tudok gyúlni bárki iránt, aztán ez jön megy, hol hamarabb, hol hosszabb idő után. Tényleg mint a kamaszkorban. :D
Semennyire nem befolyásolja ez a életemet, csak elálmodozom néha, de nem bántok senkit vele.
A férjemmel meg teljesen jól meg vagyunk már több mint 10 éve.
Néha pont ő az akibe ismét szerelmes leszek.
Én szeretek szerelmes lenni, de őszintén szólva engem meg az nem érdekel, hogy ez normális-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!