Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még 2 év együttlét után is állandóan biztos-bizonytalan hullámok vannak bennem, lehet Ő az igazi?
Sokszor a sok jót elnyomja a sok kis rossz szó, hiba és az akkor felőröl. Valamint nagyon sokszor idegesít a párom és sokat is veszekszünk. De máskor meg olyan jó vele lenne, kibékülni és olvasni a sok sms-ét, várni a hívásait és azt, hogy összeköltözhessünk. De ez utóbbi nyugtalanná is tesz, (mert nagyon furcsa anyósom van, aki gondot okozhat.)
Sok téren elég más a gondolkodásunk, életfelfogásunk, célunk. Lehet ebből még valami? Mert én 2 éve csak állandóan bizonytalan vagyok...
(Hozzá kell tennem, hogy abban vagyok bizonytalan főleg, hogy Ő nekem most csak egy kapocs a külvilághoz, vagy akkor is Ő kellene, ha már dolgoznék végre és emberek között lennék? Mert jelen pillanatban szinte ő az egyetlen ember a családomon kívül, akivel találkozom, mert itthon vagyok és nincs munkám.)
Szerencsétlen a személyiséged, ezen értelmes lenne valahogy változtatni: többet menni társaságba, emberek közé.
A mostani kapcsolatod szerintem nem lehet tartós. Ha már most ilyen kételyeid, érzéseid vannak. Én a helyedben nagyon megfontolnám.
Ha szeretitek egymást, együtt akartok maradni és boldogok akartok lenni, akkor tegyetek róla. Egy kapcsolat sem működik csak úgy, magától. Működtetni kell.
Ha meg semmiképpen nem megy, akkor még időben ki kell belőle lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!