Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is az együttlét nem lételeme egy párkapcsolatnak?
Nem feltétlen az a baj, hogy már nem szeret vagy ilyesmi.
Ha sokat dolgozom, akkor az ágyról csak az alvás jut az eszembe, holott nagyon is szeretem a párom.
Viszont egy kis trükkel, előjátékkal a nagy fáradtság ellenére is el lehet csábítani. Ha viszont akkor is elutasít, amikor szexin elé állsz, és esetleg "villantasz", akkor lehet, hogy már más baj is van.
De szerintem egy párkapcsolat működhet kevés szexszel is, ez még nem jelenti azt, hogy nem szeretjük a másikat.
Együttlét alatt szeretkezésre gondolsz, vagy az együtt töltött időre? Nem teljesen egyértelmű.
Az utóbbira azt mondanám, hogy szerintem nem is lehet kérdés, hogy nélkülözhetetlen egy párkapcsolatban. Máskülönben hogy akartok egymás életének részei lenni?
Ha a szeretkezésre vonatkozott a kérdés, ott már kicsit árnyaltabb a helyzet. Nincs kőbe vésett szabály, hogy mennyiszer kell csinálni. Annyiszor jó, ami mindkét félnek jó. Ha naponta, akkor naponta, ha évente egyszer, akkor évente egyszer. Ha senkinek nincs hiányérzete, elvileg nincs gond, bár a gyakorlatban nagyon ritka, hogy szexmentes párkapcsolat jól működjön. Hiszen akkor semmivel nem több, mint egy jó baráti, vagy testvéri kapcsolat.
N32
Furcsa. Ha a nő kérdezi, hogy a párja a sok munka mellett miért nem akar szexelni, akkor önző dög, nem érti meg szegény férfit.
Ha a férfi kérdezi, akkor igenis neki van igaza, bármilyen fáradt is a nő, álljon a rendelkezésére, mert a férfinak lételeme a szex, és ha nem ugrik heti 4-5x, akkor ne csodálkozzon ha a pasija keres valaki mást, aki nem ilyen frigid.
Csak egy észrevétel volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!