Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor az akivel megcsaltad a párod árulkodott neki akkor kinek hitt a párod? Neki vagy neked?
Szoval félreléptél és az a valaki akivel megcsaltad a párod, elárulta neki hogy lefeküdtetek.
Kitudtad magyarázni? Kinek hitt a párod?
Nekem olyan volt hogy nem csaltam meg de egy pasi aki meg akart kapni azt terjesztette rolam hogy voltam vele, amit a barátom unokatesoja közölt neki es kidobott a párom szó nélkül.
Azt se tudtam mi a baja..
Aztán akkoriban lett anyamnak vmi uj pasija aki miatt meg engem kidobott otthonrol.(beteg idiota anyám volt)
Na es elindultam a hídnak..
Ha van bizonyiteka, akkor tok mindegy mit mondasz. Fix az ugy. Bukta.
Ha nincs bizonyitek, es netalan nem hisz igy neki, akkor is benne fog motoszkalni a parodnak a fejeben, hogy megcsaltad, jobban fog figyelni.
De mi lehet ami bizonyitek?
Egy uzenet ami arra utal az siman lehet szerkesztett.
Ha nem lett a no terhes akkor honnan lehet ezt biztosan tudni hogy volt szex? Nem latta senki az aktust.
Barmi lehet, tenyleg barmi. Sot maga a parod is osszeszedi, hogy masabb lettel, miben lettel masabb, stb.
Inkabb vallald a feleloseget a tetteidert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!