Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lanyok mi volt az oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok mi volt az oka, hogy megcsaltàtok a pàrotokat?

Figyelt kérdés

Mièrt?

Hogyan?

Hànyszor?

Korod

2023. szept. 6. 12:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
47%

Állandoan másokat lesett flörtölt kifele kacsintgatott. Igy kellett vki aki pátyolgatja a kis lelkem, es kiokosít a pasikkal kapcsolatban. Igy volt egy szeretőm. Aki barát is vagy atyai patyolgatós joindulattal is van felém. Mindig szeretkezős bújós is volt.

Ha bajom volt mindig nyitva volt nekem az ajtaja.

Ő meg sztorizott nekem a nőiről, na azokon a sztorikon meg sírva röhögtünk mindig :)

Ma is jobarátom(10 ev mulva is) es most is nyitva az ajtaja mindig.

2023. szept. 6. 14:06
 2/27 anonim ***** válasza:
42%
Nőknek szeretőt találni nem nagy kunszt. 2 perc alatt 50-en ajálkoznak fel.
2023. szept. 6. 14:15
 3/27 anonim ***** válasza:
59%
De 50 bol 49 senkiházi.
2023. szept. 6. 14:18
 4/27 A kérdező kommentje:

1-es

Miért kell mindig a nők lelkét ápolni?

Kb az jön le, ha nem mondja,el a pasim minden nap,hogy én vagyok a legszebb nő a világon és csak engem szeret akkor félre dugok.

Most persze ez ki van sarkítva, de kb ezt látom a nőkön.

Miközben a nők szarnak a férfiak lelki világára.

2023. szept. 6. 14:56
 5/27 anonim ***** válasza:
71%
Elmúlt a szerelem. És ha az elmúlik, akkor vonzalom se marad. És ha az nincs, nincs szex sem.
2023. szept. 6. 15:20
 6/27 anonim ***** válasza:
21%
3. Férfikén meg nincs semmiféle 50, de még 5 sincs. Egy sincs. A nők válogathatnak, mi nem. Ha talán kiválaszt egy nő akkor összejöhet. A legjobb pasik között szemezgethettek, ingyen és bérmentve. Akár full átlag nőként is. A férfiakból Dunát lehetne rekeszteni amennyien már megbolondulnának akár 10 perc szexért is. Én is ilyen vagyok, sőt nekem rosszabb, mert van feleségem. Ott van valaki melletted, csak éppen hozzá sem érhetsz, mert neki a szex az az ördögtől van, fújjj de gusztustalan. Egyébként valószínűleg én vagyok a számára gusztustalan. Ez van. Mivel a létező összes önbizalmamat kiölte, így önmagamat egy féregnek látom, még prostihoz sem mernék elmenni mert annyira brutálisan ronda vagyok.
2023. szept. 6. 15:30
 7/27 anonim ***** válasza:
80%

Nemtől függetlenül a legtöbb ember figyelemre, támogatásra vágyik a párjától. A férfiak többségének is gond (tök jogosan) ha a párjuk nem törődik velük.

2023. szept. 6. 15:30
 8/27 anonim ***** válasza:
69%

Nekem egyszer volt ilyen, lényegében annyi történt hogy megcsókolt egy srác én meg hagytam.

Akkor 17 voltam, benne egy jó 💩 kapcsolatban amit akkoriban normálisnak hittem. (Környezetemben látott példák alapján)

Az eset felébresztett, a legközelebbi találkozáskor szakítottam az akkori pasimmal. Tanultam az esetből és azóta jobb kapcsolataim voltak. Kb ennyi.

(Most 29 vagyok, N)

2023. szept. 6. 15:34
 9/27 A kérdező kommentje:
7-es Szerintem àltalànossàgban a nők sokkal több visszajelzèst ès dìcsèretet vàrnak mint a pasi.
2023. szept. 6. 15:46
 10/27 anonim ***** válasza:
0%

4# csak szexkapcsolatban sz.rják le egymást az emberek. Normális kapcsolatban érzelmi alapon vannak együtt a felek.

Sőt nekem még a szeretőmmel is érzelmi alapú volt az egész mivel barát is egyben és nem egy jöttment d.gógépnek teszem szét aki csak lyukra megy. Az nekem nem is lenne emberi.

Màsképp bele se mentem volna ebbe.

Eleve az fogott meg hogy kedves aranyos szelíd jószívűnek adja magát, na hát ő tényleg ért a nőkhöz is, nem kicsit, és emberi is velük. Nem "futószalagnak" veszi őket. Ő még tanult udvariasságot tiszteletet, meg azt, mi kell a nőknek. És alapból is olyan. Nem egy bunkó senki soha senkivel.

(Amugy a baratommal.azért voltam mert szerelmes voltam, komoly kapcsolat, hülyített házassággal, 3 évet voltunk egyutt.

A poen az egészben hogy viszont egy masik srác velem akart járni(egy 3.), akivel én semmit nem akartam,elutasitottam, ezért bosszubol elkezdte azt kürtölni kamuzni mindenkinek, hogy voltam vele, ami a barátom fülébe jutott es elhitte. Ez miatt 3 honapig voltunk külön es magát hibáztatta, azzal kezdte hogy "tudom, hogy en vagyok a hibás mert te megcsaltál:( sajnálom:( ". aztán nagysokára kiderült hogy kamu az egész és kibékültünk. Illetve jóformán újraismerkedtünk, újra összejöttünk, megint lement a szokásos macskaegér harc is mint anno amikor összejöttünk, amugy vele is lelki társak vagyunk. Egyutt kezdtük a nullárol az egész életünket mint 2 árva. Mély és komoly volt mindig ami minket összeköt.

Ettől függetlenül a hétköznapi életben egyszerűen a sok csajozási flörtölős jellemével nem tudott es szerintem nem is akaet bizalmaz alapozni soha.

Én mindig abban éltem mellette hogy ingoványos nekem a talaj semmi biztonságẁrzetem nem volt, miközben engem hibaztatott hogy én vagyok a féltékeny és idegesíti. Holott arrol nagyon is ő tett hogy nehohy nyugodt lehessek. Ahogy fentebb be is vallotta mikor azt hitte megcsaltam azzal a (3.)pasival.

Amikor amugy ez miatt különvoltunk, szakitott mert elhitte a hazugságot, na akkor mondtam is a csávónak(a 3.nak)hogy amièrt azért dobtak ki hogy lefekudtem veled, ami nem is igaz,(még csók, semmi nem volt soha köztünk) akkor legyen is meg az akarata, azt is kapja amit megérdemel. Igy feküdtem le a 3.sraccal akivel addig jártam mig a barátommal le nem zajlottak a dolgaink es ki nem békültünk.

(Amugy a szakitas miatt szinte megakartam halni is hogy igazsagtalanul dobtak ki, a 3.srác mentette meg az életem. Vele meg igy jottem össze. Titanic:D es forrt ki bennem a bosszu is a szakítas miatt)

2023. szept. 6. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!