Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lanyok mi volt az oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok mi volt az oka, hogy megcsaltàtok a pàrotokat?

Figyelt kérdés

Mièrt?

Hogyan?

Hànyszor?

Korod

2023. szept. 6. 12:37
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

6-os.

Sajnàlom, hogy ilyen helyzetben vagy.

Èn lehet, hogy ezèrt is ìrtòzom az esküvőktől. A nők kèpesek pillanatok alatt kifordulni magukbòl, sokszor ety időzìtett bombàk. Emiatt nem bìzom meg bennük olyan tèren, hogy nem hiszem el, hogy hosszù tàvon kèpesek normàlisak maradni. Ùgy èrtem megbìzhatòak ès kedvesek.

Èn nem vàrom el, hogy mibden nap szèpeket mobdjanak nekem, de azt igen, hogyha valamit megbeszèlünk akkor tartsa hozzà magàt.

Ha kèrdezek valamit akkor vàlaszoljon a kèrdèsekre.

Ezek alap dolgok ès mèg is..

2023. szept. 6. 15:52
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

Pedig a férfiak többsége is (jogosan) igényli a figyelmet és törődést.

2023. szept. 6. 16:06
 13/27 anonim ***** válasza:
49%

1.: Majdnem két éve voltunk együtt és én 1 évig húztam a szakítást, szar volt a kapcsolat, dehát önbizalomhiányos tiniként nem tettem meg azt, hogy szakítok vele. Eközben egy osztálytársammal elég jóban lettünk és egymásba szerettünk. Vele csókolóztam párszor és kézzel kielégítettük egymást. Ez kb két hétig tartott, rájöttem, hogy vele akarok lenni, így szakítottam a másikkal.

2.: Egy kis szűz anyuci pici fiának adtam egy esélyt, mert voltak olyan jó tulajdonságai, amit egy férfiban kerestem. De közben nekem volt egy dugópajtim, akivel akartam még egyet utoljára szexelni, így már 4 napja jártam a sráccal, amikor még szexeltünk. Majd 3 hét múlva szakított velem a gyerek, mert az anyja nem akarja, hogy egy ilyen cédával legyen együtt, aki szexelt már élete során. Ahogy ezt elmondta, rögtön hívtam újra a dugópajtit.

3.: Az exével legjobb barik voltak, de igazából tudtam, hogy még mindig szereti, és nagyon bántott engem ez a dolog, így az előbb említett dugópajtit hívtam segítségül. Aztán mint kiderült, nemcsak szereti az exét, de kefél is vele, úgyhogy ezt egyáltalán nem sajnálom :D Mondjuk a többit se, mind nyomi volt.

2023. szept. 6. 17:24
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
12. Hát ja! Én már lemondtam róla, egész életemben csak tapostak, kihasználtak már gyerekként is. Felnőttként, családos emberként rájöttem hogy még a saját gyerekem is sz*rba sem vesz. Feleség? Ugyan már! Egy jó szót sem kaptam soha, nem hogy törődést! Van egy tervem, még titkos
2023. szept. 6. 18:09
 15/27 A kérdező kommentje:

14-es Kinyìrod őket?

Vagy lelèpsz?

2023. szept. 7. 08:40
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

15. Nem nyírok ki senkit, azért annyira nem alacsonyodnék le. Lelépek, se szó se beszéd, már szervezem. Elég bonyolult művelet lesz, mert nem olcsó, meg előtte az összes papírt be kell szereznem. Kezdek egy új életet ott ahol senki sem ismer, a világ másik pontján. Egyszerűen ebből a fostengerből már nem lehet tiszta lappal, meg nyugodt idegekkel kimászni. Muszáj felejtenem, azt meg csak úgy lehet, ha teljesen kitörlöm magamból a múltat. Teljesen más ország, kultúra, most már a munkahelyemet intézem.

Na igen, a nőket is és a párkapcsolatok esélyét is kizártam, nem új kapcsolatért vagy családért megyek el. Már egyikből sem kérek, ez a két dolog mérgezte meg az életemet.

2023. szept. 7. 10:00
 17/27 A kérdező kommentje:

16-os.

Abszolùt megèrtelek.

Remèlem, hogy sikerrel fogsz jàrni ès sokkal jobb èleted lesz ott ahovà mèsz!

2023. szept. 7. 10:19
 18/27 anonim ***** válasza:
17. Köszönöm! :)
2023. szept. 7. 11:00
 19/27 anonim ***** válasza:

Miért ? Mert nem hagyta hogy elhadjam és vért engem.

Hogyan ? Igazából sehogy csak egy jó nagy darab férfivel találtuk ki aki igazábol egy gyerek kori jó barátnom.

Hányszor csak egyszer amíg el hitte

23/N

2023. szept. 10. 14:31
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező. Te se vagy normális ha támogatod a gyereke hátra hagyasaban ezt a semmire kellő kommentelot. A nőkben nem lehet megbízni, mi? Ez a féreg meg rahagyja a nőre hogy nevelje egyedül majd a gyereket akit ketten csináltak. És még hány ilyen van.

De igen, ti a teremtés koronai vagytok, teljesen hibátlanok. Jár a taps.

2023. szept. 13. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!