Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok mi volt az oka, hogy megcsaltàtok a pàrotokat?
Mièrt?
Hogyan?
Hànyszor?
Korod
23#
Most mit szépítsek ezen.Csomóan a párjukat hibáztatják, hogy így hidegültek el meg úgy nem törődik velük. Ez mind hülyeség. A legviccesebb amikor a férfiakat kezdik el szapulni, hogy önzőek, lusták stb. Mintha ennek bármi köze lenne a szexhez.. :D könyörgöm plíz...
Valójában az van, hogy egy idő után megunjuk ugyanazt a faxt. Ez a sivár valóság, amivel elég kellemetlen szembenézni, így muszáj valamit bebeszélni.
Vannak persze kivételek, ők a hűséges kisebbség, de nagyon sokan vagyunk akik keressük az izgalmat, az újsonság varázsát. Férfiakból is van ilyen sok és nem hibáztatom őket ezért. Kevés az őszinte ember, na..
Ellaposodott, kiégett a kapcsolatunk.
Megpróbáltam vele beszélni róla, igaz, szerinte semmi gond nem volt.
Megcsaltam (3x).
Aláírom, semmivel nem lett jobb tőle, mert ami hiányzott, azt ezek nyilván nem kompenzálták, értelmetlen volt.
Szakítás lett a vége.
24-es pozitiv èrtelemben ìrtam, hogy vègre egy nő aki kimondja a frankòt.
A 26-os is őszinte.
Az ilyen nőket szeretem, szeretnèm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!