Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lanyok mi volt az oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok mi volt az oka, hogy megcsaltàtok a pàrotokat?

Figyelt kérdés

Mièrt?

Hogyan?

Hànyszor?

Korod

2023. szept. 6. 12:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
20-as ha semmibe veszik ès megalàzzàk akkor szerinted mi a megoldàs?
2023. szept. 18. 11:31
 22/27 anonim ***** válasza:
Foghatnám az exemre de fölösleges. Csak kellett a fax, ennyi.
2023. szept. 18. 15:21
 23/27 A kérdező kommentje:
Vègre egy őszinte nő.
2023. szept. 18. 15:44
 24/27 anonim ***** válasza:

23#

Most mit szépítsek ezen.Csomóan a párjukat hibáztatják, hogy így hidegültek el meg úgy nem törődik velük. Ez mind hülyeség. A legviccesebb amikor a férfiakat kezdik el szapulni, hogy önzőek, lusták stb. Mintha ennek bármi köze lenne a szexhez.. :D könyörgöm plíz...

Valójában az van, hogy egy idő után megunjuk ugyanazt a faxt. Ez a sivár valóság, amivel elég kellemetlen szembenézni, így muszáj valamit bebeszélni.

Vannak persze kivételek, ők a hűséges kisebbség, de nagyon sokan vagyunk akik keressük az izgalmat, az újsonság varázsát. Férfiakból is van ilyen sok és nem hibáztatom őket ezért. Kevés az őszinte ember, na..

2023. szept. 18. 16:05
 25/27 anonim válasza:
untam, másokkal is akartam dugni; amúgy tényleg mindent megtett
2023. szept. 18. 17:51
 26/27 anonim ***** válasza:

Ellaposodott, kiégett a kapcsolatunk.

Megpróbáltam vele beszélni róla, igaz, szerinte semmi gond nem volt.

Megcsaltam (3x).

Aláírom, semmivel nem lett jobb tőle, mert ami hiányzott, azt ezek nyilván nem kompenzálták, értelmetlen volt.

Szakítás lett a vége.

2023. szept. 18. 20:09
 27/27 A kérdező kommentje:

24-es pozitiv èrtelemben ìrtam, hogy vègre egy nő aki kimondja a frankòt.

A 26-os is őszinte.

Az ilyen nőket szeretem, szeretnèm.

2023. szept. 19. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!