Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek akik megcsaltátok a párotokat, azt miért tettétek? Mi volt az oka hogy elcsábultatok? Megbántátok?
En meg banom,h meg nem tudtam lecserelni. Mindig kiderul vmi hazugsag. A munkahelyi tobb 100 db-os csapatepitos fotokon egysltalan nem szerepel egyik evben sem. Ez is fura. Meg kimaradozik ejszakara kb havi 2x.
Keves a heti 2 alkalom szex,amikor nalam alap lenne a minden napi szex.
N
"Keves a heti 2 alkalom szex,amikor nalam alap lenne a minden napi szex. "
Hány éves vagy? Dolgozol te egyáltalán?
Azért a mindennapi szex nekem is sok lenne, pedig fiatal vagyok és foglalkozom a barátnőmmel. Egy nap a munka miatt annyira elfárad az ember, hogy vmikor ereje nincs már mozogni, nem hogy még szexelni is.
A szex pont, hogy energiat ad es nem elvesz. Egy faraszto nap utan is jo osszebujni es hajra.
Persze mondjuk en szellemi munkat vegzek, igy fizikailag nem faradok el, de amig anno diakkent nyaron 12 orat dolgoztam szalag mellett, akkor is igy gondoltam.
Az úgy nem èr, legurult mellè többliter redbull
azért csaltam meg mert már rég nem égett a tűz közöttünk, ő volt az első és hajtott a kíváncsiság is milyen lehet mással. buliban megismertem egy srácot és már nem volt okom hűségesnek maradni hozzá. utána két hónappal szakítottunk. nem mondtam meg neki de ez volt az utolsó csepp és tudtam hogy már nincs jövőnk
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!