Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Volt már, hogy megbántátok, hogy megcsaltátok a párotok, mert azt gondoltátok, hogy kaphattok szebbet és jobbat, aztán rájöttetek, hogy Ő, a megcsalt fél az, aki hiányzik, es visszamentetek hozzá? Többi lent
Valszeg megbánnád. Inkább csak dugj félre, ha nem bírsz magaddal, de e egy működő kapcsolatot nehogy eldobj.
Kevés ma az igazán értékes lány.
Egy barom vagy!
Kaphatnál szebbet ? Meg jobbat ?
Nézegetheted a csini fb profilokat ha otthagy a francba a csajod!
27/L
"Kaphatnál szebbet ? Meg jobbat ? "
Téged sem az eszedért szeretnek, ezért nálam labdába sem rúghatnál. Tanulj meg írni, nőj fel, és akkor is maradsz az a proli, ami most vagy.
Ha kaphatnál szebbet meg jobbat, akkor hajrá! Mi tart vissza? A barátnődet is megkímélnéd magadtól..
A megcsalás a lehető legundorítóbb dolog, amit tehetsz a pároddal szemben. Ha nem bírsz a farkadnak parancsolni, akkor szakíts. Ennyi, nem bonyolult ez.
"es visszamentetek hozzá"
Ha-ha, na igen, akinek van egy kis esze az a büdös életben nem fogja visszafogadni azt az embert, aki ilyen aljas dologgal hátba támadta..
Nem csaltam még meg senkit.
Ennek egyszerű oka van. Olyan nőkkel voltam kapcsolatban, akiket szerettem, akikkel működött a kapcsolat, és egyszerűen eszembe sem jutott, hogy "kaphatok szebbet, jobbat".
Ha egyszer talán majd férfivá érsz, megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!