Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, hölgyek akik megcsaltá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek akik megcsaltátok a párotokat, azt miért tettétek? Mi volt az oka hogy elcsábultatok? Megbántátok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem szívesen beszél erről senki, de engem nagyon érdekelne.

2017. szept. 8. 05:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

"A szex pont, hogy energiat ad es nem elvesz."

Akkor te még nem dolgoztál igazán keményen. Én is szellemi munkát végzek, de annyira leszív a 10 órás szellemi munka, hogy amint hazaérnék, csak aludnék. Nem a szex vesz el energiát, hanem a munka, ami miatt már nem marad energiád semmi másra. Érted?

2017. szept. 8. 11:16
 12/23 anonim ***** válasza:

"meg gondolati szinten se."

:D :D Hacsak nem vagy gondolatolvasó ez eléggé nem valószínű.

2017. szept. 8. 11:19
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

Dehát ez a GYÉKÁ, itt szuper-emberek vannak akiknek elég napi 3 óra alvás, mellette simán dolgozna 10 órát, 2-t szexelnek a maradék meg edzés.

Nyeh: [link]

2017. szept. 8. 11:20
 14/23 anonim ***** válasza:
66%
A női megcsalás leggyakoribb oka, hogy nem érzik szeretve magukat, nem tudják teljes értékű nőnek érezni magukat. Erről leggyakrabban a pasi tehet, mert férfiésszel akarja megérteni a női gondolkodást, a nők lelkivilágát. Bizony, ezt tanulni kell. Mint ahogy a szeretetnyelveket is.
2017. szept. 8. 11:39
 15/23 anonim ***** válasza:
Így van Miquel!
2017. szept. 8. 12:02
 16/23 anonim ***** válasza:
63%

Férfi vagyok, de rengeteg női barátnőm van. Az okok kb. mindig az alábbiak voltak:

- A férfi nem a nő körül forgott a nap 24 órájában.

- Nem volt jó vagy elég a szex.

Ennyi. Mindig jött valami mellébeszélés és hosszadalmas körítés arról, hogy a gonosz férfi nem törődött a nővel, mert pl. épp a közös jövőért melózott vagy nem minden hétvégén volt közös utazás, csak minden második hétvégén.

Miquel meg ismét benyomta a szokásos titokzatos és bölcsnek tűnő szöveget, aminek igazából semmi alapja sincs. Biztos tök jó dolog lehet a szeretetnyelv meg ilyenek, de engem bunkó parasztként még soha nem csalt meg egyik barátnőm sem, ellenben a legnormálisabb ismerőseimet szinte kivétel nélkül igen. A női gondolkodást elég könnyen megérti bármelyik ember, ha nem bonyolít mindent túl. Az emberek is állatok, ösztöneink és céljaink vannak. Ennyi.

2017. szept. 8. 16:10
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

Semmi titokzatosság nincs a szövegemben. Említeni szoktam a könyv címét is; Egymásra hangolva. (Gary Chapman)

És nem kell a nap 24 órájában a nő kívánságát lesni, egyszerűen csak vannak dogok, amiket meg kell tenni ahhoz, hogy a nő érezze, hogy vele vagy.

Mondok egy példát. Az első feleségem élt-halt a virágért. Egy szál gazzal le tudtam venni a lábáról. A második feleségemnek vehetek bármit, virágot ékszert, toronyórát aranylánccal, nem érdekli. Ő akkor érzi a szerelmemet, ha elviszem bevásárolni hétvégére. Közös kasszán vagyunk, tehát ne úgy értsd, hogy nagy cuccokat vesz. Fenét! Csak a konyhára, amiből a héten főzni tud nekem, meg magának. (A gyerekeink már külön háztartásban élnek.) Neki is van jogsija, és van autója is. El tudná intézni ezeket a bevásárlásokat egyedül is, de az ő szeretetnyelve a törődés. Érted? Nem a nap 24 óráját igényli tőlem, hanem ezeket a hétvégi vásárlásokat. Persze bónuszként én is adok az időmből többet. Nem nézünk TV-t, nem buzeráljuk a telefont, az estéket igyekszünk egymásra szánni.

2017. szept. 8. 18:01
 18/23 anonim ***** válasza:
7%

"Én is szellemi munkát végzek, de annyira leszív a 10 órás szellemi munka, "

Lehet nem vagy eleg okos ahhoz a munkahoz :) gondolkodj el ezen. A masik pedig, hogy nem azert elunk, hogy dolgozzunk. Ha a melod miatt nem tudsz az elet legjobb tevekenysegenek hodolni, akkor te valamit nagyon rosszul csinalsz.

2017. szept. 8. 20:49
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

"Lehet nem vagy eleg okos ahhoz a munkahoz"

hidd el, elég okos vagyok hozzá. Sőt... talán túl okos is, de ezt nem neked fogom bizonygatni. Valószínű, hogy te nem csinálod elég erőbedobással amit csinálsz, vagy nem olyan munkát csinálsz, amit né csinálok. A titkárnő is szellemi munkát végez, mégsem hasonlítható az én munkámhoz, erről ennyit. Egyébként meg igaz, nem azért élek, hogy dolgozhassak. Ez mind szép és jó, csak hogy az élet nem ez, nem ebből áll. Semmit sem csinálok rosszul, imádom a szexet, de ha valamikor nincs energiám rá, mert elfáradtam, akkor mégis mit csináljak? Gondolom fiatal vagy még, éppen ezért még csak most tanulod az életet. Majd rájössz egyszer, hogy nem ilyen fekete-fehér minden, de addig is több alázatot mutass, mert nagyot fogsz koppanni. Kicsit nagy az arcod.

2017. szept. 11. 07:26
 20/23 anonim ***** válasza:
36%

"Mondok egy példát. Az első feleségem élt-halt a virágért. Egy szál gazzal le tudtam venni a lábáról."

Hiába vetted le a lábáról a virággal, ha ezek után mégis elváltatok. Erről ennyit :D

2017. szept. 11. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!