Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Jav.: #660...
#663 Tudsz egyéb "hibájáról" a férjnek, minthogy nem volt elég pénzes, hatalmas a rbanc mohó, kapzsi vágyainak beteljesítéséhöz? Nem. Na, látod: én sem.
Viszont te feltételezgetsz? Igen. Na, látod: én nem...
665-ös:"minden embernek vannak jó és rossz tulajdonságai is"
Hét évig nem voltak...?
Mert 7 év után nem telhet be a pohár? Biztos csak véletlen hogy emberek 20on év után is elválnak.. Bezzeg addig semmi bajuk nem volt egymással, biztos őrültek..
És azért mert te nem tudsz rossz tulajdonságot a férfiról már nem is lehet? Mi nyilván nem tudunk mert nem ismerjük. De a jó tulajdonságait se ismerjük. Ahogy a nőt sem ismerjük. Miért vegyünk készpénznek mindent amit te itt leírsz? Miért?
"Mert 7 év után nem telhet be a pohár?"
:D
Épp akkor ment hozzá eme szavakkal: nagyon jó ember, a tenyerén hordoz... ehh, nem fárasztom magam, már százszor leírtam. Veled zöldágra vergődni esélytelenebb, mint oláhval, tóttal, ráccal Trianon igazságtalanságáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!