Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
697-es:"Nekem nincs már veled semmi megbeszélnivalóm"
Mindenesetre jól bemutattad, hogy minden szentnek - mégha "vállaltan ateista" is az a szent - maga felé hajlik a keze.
Ja, és az >>ugyanazt<< így - egybe...
:P
#689: Ezek a keresztényi gondolatok az én gyomromat is megfeküdték.... de én vállaltan ateista vagyok.
Ateistaként nem csodálom. De mangalica gyomrocskáját is láthatólag megfeküdték nagykeresztényként.
"Statisztika:kérdező a volt férj -19 fő"
Már a legelején elbuktak, hasonló "komolysággal" szabad hát csak kezelni további következtetéseiket is. Apropó, mikor is készült ez a nagyszerű "szakvélemény"?
"ugyan azt ismétli"
Mint itt mindenki - túl azon, hogy >>ugyanazt<< -, tehát itt mindenki "pszichésen beteg" akkor.
"a kellemetlen kérdésekre nem válaszol"
?
"véleménye egy hajszálnyit sem változik"
Akárha a többieké sem - szálka/gerenda.
"meg sem hajlandó fontolni más forgatókönyvet"
Bagoly/veréb.
"csíráját sem mutatja igazi keresztényi hozzáállásnak"
Ami mi is lenne: hogy "hajrá rbanc, hajrá mangalica, csak így tovább!"?
"kisebbrendűségi érzéssel küzd"
?
"túlnövés"
Kit s mibe' "nőtt túl" a rbanc?
"érzelmeinkért nem vállalhatunk örökre garanciát"
Akkor nem kell esküdözni oltár előtt a szegénységre, rosszra, betegségre is a gazdagság, jó, egészség mellett. Vagy közbe' csuriba' tartotta a kezét a ribizli?
"Ha viszont megváltoztak az érzelmeink, akkor vállaljuk azt fel"
Igen, s dolgozzunk a kapcsolaton tovább - gondolom, a jegyesoktatáson is így tanították.
"Kicsike+ Mangalica: sok boldogságot nekik"
Ez a nihilizmus...
"Már a legelején elbuktak" , pár oldallal korábban meg"te nem éltél velük velem ellenben"
Tehát a kérdező nem a férj, de velük élt. Hát csak nem anyóspajtás, aki zokon vette, hogy a kiscsike megunta, hogy a nyakugban liheg és még külföldre is vitette magát ingyenélősködni a kicsike kontójára?
"csíráját sem mutatja igazi keresztényi hozzáállásnak"
Ami mi is lenne: hogy "hajrá rbanc, hajrá mangalica, csak így tovább!"?"
Mondjuk az lenne a jó hozzáállás ha nem foglalkoznál mások dolgával. Ez nincs benne a Szent bibliádban?
708-as: "Annyira unalmas hogy mindig másra mutogatsz"
Mert másokról szól a topic, nem rólam.
"mind kétszínű"
A mangalica is...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!