Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
690-es:"csíráját sem mutatja igazi keresztényi hozzáállásnak"
Bezzeg NER-kegyenc mangalica hogy csillogtatja a keresztény értékeket a "hozzáállásában"...
#691: Köszi. Tudom, persze, és abban is biztos vagyok, hogy nem billenti előre a diskurzust sem.
Igazából azért írtam, mert ketten is kérdezték priviben, hogy mi lett a vége és gondoltam, hátha másnak is érdekes lehet a gyerekek reakciója. Nagyon tetszett nekem, hogy a 18 éves, májusban érettségizők ilyen jól látják azt, amit látniuk kell. És hogy nyitottak, értelmesek, érdeklődők, és még a meggyőződéses katolikus kislány ( anyai ágon nagybácsi pap, nagynéni apáca) is azonnal azt mondta, hogy a kérdező minden, csak nem vallásos. Szóval a gyerekek értelmesek. Szép napot neked!
694-es:"ilyen jól látják"
:D:D:D
Tehát mivel úgy látják, amint te, ezért "jól" látják - de én vagyok elfogult, részrehajló...
"önzőnek kell lenni, csak a saját boldogulásomat kell szem előtt tartani, kizárólag az én érdekeim érvényesítése a fontos, hűség, kitartás, lojalitás"
A nihillizmus nem ezt jelenti.
Ha már te is mindig csak részleteket ragadsz ki és arra válaszolsz ahelyett hogy az egész komment lényegét néznéd, én is tudok ilyeneket csinálni. Ugye milyen bosszantó és ostoba dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!