Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
618-as:"Nem véletlenül nem válaszol semmire"
Mikor s mire nem válaszoltam...?
"Mikor s mire nem válaszoltam...?"
Ki nem xarja már le? Érdektelen az egész kitalált sztori, 12 egy tucat belőle. 😂
595-ös:"a középkorban voltak aktuálisak"
Lássuk csak: "Az ég és a föld elmúlnak, de az én beszédeim soha el nem múlnak". Innentől már csak egy dolga van nagykeresztény mangalicának: imádkozzék, hogy ne legyen igaza a Szentírásnak, mertha mégiscsak igaza van s ma is aktuális, akkor nagykeresztény mangalica most nagy bajban van...
"Hajrá Kicsike és Mangalica!"
Hajrá képmutató csalók, hazugok, házasságtörők, kik hatalmatokkal, pénzetekkel, befolyás'tokkal visszaéltek: hajrá nihilizmus...
Aludt. Jól sikerült ismét a lényeget megragadni :D
613-as:"nem elítélendő dolog ítélkezni?"
Nyissál neki egy topicot. Itt nagykeresztény mangalicát kéne megítélned.
Egyébként mi okoz súlyosabb kárt: az én állítólagos "ítélkezésem" vagy a hazug, csaló mangalica házasságtörése, karaktergyilkossága...?
Senki hazug és csaló nincs itt rajtad kívül, kérdező.
Nem vetted még észre?
628-as:"Tényként állítasz be soha meg nem történt dolgokat"
Ezt meg honnan veszed...?
#626 ha te visszakerdezhetsz milliószor válasz helyett akkor mi is.
Mit számít hogy melyik a súlyosabb? Tudod nem a társadalom miatt kellene megfelelnünk az erkölcsnek hanem magunk miatt. De te se a társadalomnak nem akarsz megfelelni, se belső kesztetesed nincs rá. Szóval te csak ne papolj arról hogy mások milyen emberek mert benned is pont annyi jó van csak mint a mangalicadban és a kicsikedben.
Hajrá, kérdezz vissza valamit, úgyis csak ennyire futja az agyadnak, ahelyett hogy magadba néznél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!