Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
412:"aki 2 évig munkanélküli a külszolgálaton lévő felesége mellett?"
Ez csak a te újabb rögeszméd, amit mániákusan pörgetsz. Mondtam már: fordulj szakemberhez...
😀
414-es:"nem hozol fel a volt férj nagyszerűségének alátámasztására"
Fölhozott eleget a kicsike. Eképp vélekedett közvetlen' az esküvőjük előtt: "nagyon jó ember; nagyon jó apa lesz; jó humorú; sportos, mint én: én nem ülök otthon olvasgatni; azonos az értékrendünk, az érdeklődési körünk (kirándulás, utazás, sízés, sport); vele képzelem el a jövőt; van közös múltunk, amire lehet építeni; együtt fogunk megöregedni, a tenyerén hordoz, így senki nem szeret".
Ennél nagyszerűbb hova legyen...?
"Ezek szerint ők szrabbak nálam...?"
Nem mindegy hogy ki a szarabb ha te egyértelműen szar ember vagy? Nem azon kellene gondolkozni hogy ezen változtass? Mert őket úgyse tudod megvaltoztatni hiába vergődsz itt. De magadon tudnál..
"A kicsike csak "lózungokra" házasodott volna...?"
Szerencsére később megjött az esze és elvált.
És szerencsétlen exférj az mire házasodott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!