Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?

2023. okt. 27. 04:44
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/2244 A kérdező kommentje:

376-os:"erősen hozzáköltés szaga van"

Mert nyilván példanélküli az emberiség többezer éves történetében, hogy egy szerényebb képességű, ám annál nagyravágyóbb rbanc otthagyja a hűséges, tisztességes, szerető férjét egy pénzesebb, befolyásosabb mangalicáért a "szebb jövő" reményében.

Ez teljesen "életszerűtlen" és elképzelhetetlen...

:-P

2023. nov. 29. 20:43
 382/2244 A kérdező kommentje:
#380 Csakhogy egy nagykereszténynek nem a másik feleségét kell szeretni, pláne ha állítólag minden héten kaphatna másik nőt (ld. 370-es hsz-omat)...
2023. nov. 29. 20:46
 383/2244 anonim ***** válasza:
98%
381# ne hari, de te szefós vagy? Nyilván nem a válásra gondoltam, hanem arra, hogy tudod, hogy Kazincbarcika meccsekről beszélgettek esténként meg, hogy az exnek mi volt-ki volt hogy volt-miért volt az állásinterjúján évekkel ezelőtt. Én nem tudnám megmondani, hogy a húgom miről beszélget este a férjével otthon, gőzöm nincs, pedig jóban vagyunk, de ezt eddig valahogy nem jutott eszembe megkérdezni. Se az, hogy pontról pontra elszámoltassam az állásinterjúja résztvevőiről.
2023. nov. 29. 20:51
 384/2244 A kérdező kommentje:

383-as:"tudod, hogy Kazincbarcika meccsekről beszélgettek esténként"

Miért, miről: Arisztotelész Nikomákhoszi etikájáról...?

:-)

2023. nov. 29. 20:53
 385/2244 anonim ***** válasza:
97%
284# szóval ezek csak feltételezések, amiket ide írtál 40 oldalon keresztül és csak az Isten tudja mi-hogy volt valójában. Kár a szóért ide. Jóccakát.
2023. nov. 29. 21:03
 386/2244 A kérdező kommentje:

#385 Szóval feltételezed, hogy Arisztotelész Nikomákhoszi etikájáról? Akkor nincs semmi változás, hisz' mangalicával is épp arról szoktak beszélgetni, úgy-e...?

;-)

2023. nov. 29. 21:15
 387/2244 anonim ***** válasza:
96%
#386: [link]
2023. nov. 29. 21:23
 388/2244 A kérdező kommentje:

#387 Miről beszélgettek az ex-férjjel? És most a mangalicával...?

;-)

2023. nov. 29. 21:27
 389/2244 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem most a mangalicával hatalmasakat szexelnek, élvezik az életet, és arról beszélgetnek, hogy megérte egymást választani.😃
2023. nov. 29. 21:29
 390/2244 A kérdező kommentje:

#389 A nagykeresztény mangalicával - aki állítólag minden héten más nőt kaphatna 🤣- épp házasságot törnek és épp arról beszélgetnek, hogy "megérte"? Nahát, ki gondolta volna.

Meg voltam róla győződve, hogy Arisztotelész Nikomákhoszi etikájáról cseverésznek s nagykeresztényként nem éppen házasságot törnek...

🤡

2023. nov. 30. 03:37
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!