Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
423-as:"nem tud érvelni az exférj mellett"
A kicsike megtette helyettem is (ld. 415-ös hsz-omat)...
;-)
Ide jössz hitelteleníteni egy exfeleséget, elmondod minden hazug, csaló riherongynak.
Majd ezt a hazug, csaló riherongyot idézed, az ő előzőleg hiteltelenített szavaival magasztalod fel az exférjét.
Csak te nem érzed a logikai bukfencet, kérdező?
Teljesen elment a józan eszed.
421-es:"Ha te lennél a védőügyvédje egy bírósági perben, biztosan elítélnék"
Miért, tán bűnös? Bűn, hogy tisztességes,becsületes, kitartó, hűséges, szerető férj volt?
424-es:"csak annyit tudunk, hogy a kérdező szerint egy házasságtörő"
Csak? Az nem elég? Persze nihilista erkölcsi értékrend szerint a csalás, házasságtörés nyilván dicsőség...
433-as:"Ide jössz hitelteleníteni egy exfeleséget"
Mivel hiteltelenítettem? Teljesen hiteles, amit írtam.
"elmondod minden hazug, csaló riherongynak"
Igen, megcsalta a férjét: ahhoz pedig hazudnia kellett...
Amúgy már megkaptad a válaszod a kérdésre. Miért vergődsz még mindig?
Igen, csúnya dolog a megcsalás, de ha már megtörtént az exférj is úgy járt a legjobban ha elváltak. Vagy szerinted együtt kellett volna maradniuk ezek után? Szerinted az jó lett volna az exférjnek?
Az meg hogy a mangalica csak beleszületett a jóba, kicsikének meg csak szerencséje volt csak a te véleményed. Mi nem ismerjük őket, nem tudjuk hogy igaz e, de azt látjuk hogy te egy dühös ember vagy, a dühös ember pedig sokszor ferdíti el a dolgokat. Szóval nem, bocsi de nem fogunk itt fröcsögni rájuk mindent.
438-as: "a mangalica csak beleszületett a jóba, kicsikének meg csak szerencséje volt"
Igen, ezek a tények, ld. #53-as hsz-omat...
"A kicsike saját szavai nem releváns érvek?"
Dehogynem! Kérdezzük meg őt is, linkeld be neki ezt a topicot bátran! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!