Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
#460 pontosan
Saját példám: exem egy jókiállású magabiztos,jóképű,vicces, társasági ember.
Mindenki azt hitte, megfogtam vele az Issten lábát. Társaságban, család előtt a tenyerén hordozott, mindig megölelt, megpuszilt ha elment mellettem.
Otthon viszont rettenetesen féltékeny volt mindenre, amit valaha elértem. Pl hogy több nyelvet önszorgalomból megtanultam, a jobban fizető állásomra, amit ezzel elértem. Egy alkalmat nem hagyott volna ki, hogy odaszúrjon, hogy éreztesse, nem vagyok elég jó. "Kinek feküdtél alá ezért? " és hasonló kedvességek. Mégis, mikor szakítottunk a saját anyám is ellenem volt, mert a tenyeréből evett at exemnek. Na itt is ilyesmi lehet. Nem voltál ott a mindenapjaikban, fogalmad sincs hogyan éltek valójában.
"Egy alkalmat nem hagyott volna ki, hogy odaszúrjon, hogy éreztesse, nem vagyok elég jó. "Kinek feküdtél alá ezért? " és hasonló kedvességek."
Kérdezőre ráismertünk a leírásod alapján, itt is ugyanez lehetett, kifelé teljesen mást mutatott a pasas, otthon meg szekírozta a csajt és földbe döngölte az önbizalmát. Mígnem jött egy másik pasas, aki végre felnyitotta a csaj szemét, hogy nem kell mindent eltűrnie egy "becsületes" szemétládától és kilépett a házasságából. Jól tette!
Várjuk a bontóper során tett nyilatkozatokat, kérdező!
Pontosan az ilyen kommentekkel adjátok alá a lovat mint a 462es. Mert mindjárt jön a kérdező hogy "rosszindulatú feltételezés". És amúgy tényleg az, mert kijelentitek.
Nem, nem biztos hogy az exférj egy szemétláda volt. De lehet. Ezt sose fogjuk megtudni.
"Pontosan az ilyen kommentekkel adjátok alá a lovat mint a 462es."
Én jól szórakozom kérdezőn, ide járok röhögni minden nap. Kezdem megkedvelni. 😂
Felnőtt emberként ennyire ne tudjon valaki túllépni az exén 11+ év után... 😂 Kevesebb idő is elég, hogy az ember megunjon valakit, ez meg még mindig visszasírja. 😂
"Mert mindjárt jön a kérdező hogy "rosszindulatú feltételezés"."
Az egész téma, a kérdés maga egy feltételezés! Mert te láttál bármi bizonyítékot kérdezőtől, hogy az exférj, a kicsike, meg a mangalica létező személyek?
Nem. Na látod! A valósággal való egyezés, vagy hasonlóság kizárólag a véletlen műve! 😂
"akkor jogosan pattog tovább ez a szerencsétlen"
Ez a szórakoztató az egészben! 😂
461-es:"több nyelvet önszorgalomból megtanultam"
:D
Na, a kicsikét ez a veszély nem fenyegeti. Ő meg az önszorgalom - meg a nyelvtanulás...
458-as:"a te rosszindulatú feltételezésed hogy semmi más baj nem volt vele"
Miért, mi baj volt vele...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!