Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?

2023. okt. 27. 04:44
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
 461/2244 anonim ***** válasza:
98%

#460 pontosan

Saját példám: exem egy jókiállású magabiztos,jóképű,vicces, társasági ember.

Mindenki azt hitte, megfogtam vele az Issten lábát. Társaságban, család előtt a tenyerén hordozott, mindig megölelt, megpuszilt ha elment mellettem.

Otthon viszont rettenetesen féltékeny volt mindenre, amit valaha elértem. Pl hogy több nyelvet önszorgalomból megtanultam, a jobban fizető állásomra, amit ezzel elértem. Egy alkalmat nem hagyott volna ki, hogy odaszúrjon, hogy éreztesse, nem vagyok elég jó. "Kinek feküdtél alá ezért? " és hasonló kedvességek. Mégis, mikor szakítottunk a saját anyám is ellenem volt, mert a tenyeréből evett at exemnek. Na itt is ilyesmi lehet. Nem voltál ott a mindenapjaikban, fogalmad sincs hogyan éltek valójában.

2023. dec. 4. 13:42
 462/2244 anonim ***** válasza:
97%

"Egy alkalmat nem hagyott volna ki, hogy odaszúrjon, hogy éreztesse, nem vagyok elég jó. "Kinek feküdtél alá ezért? " és hasonló kedvességek."

Kérdezőre ráismertünk a leírásod alapján, itt is ugyanez lehetett, kifelé teljesen mást mutatott a pasas, otthon meg szekírozta a csajt és földbe döngölte az önbizalmát. Mígnem jött egy másik pasas, aki végre felnyitotta a csaj szemét, hogy nem kell mindent eltűrnie egy "becsületes" szemétládától és kilépett a házasságából. Jól tette!

Várjuk a bontóper során tett nyilatkozatokat, kérdező!

2023. dec. 4. 13:55
 463/2244 anonim ***** válasza:
97%

Pontosan az ilyen kommentekkel adjátok alá a lovat mint a 462es. Mert mindjárt jön a kérdező hogy "rosszindulatú feltételezés". És amúgy tényleg az, mert kijelentitek.

Nem, nem biztos hogy az exférj egy szemétláda volt. De lehet. Ezt sose fogjuk megtudni.

2023. dec. 4. 14:16
 464/2244 anonim ***** válasza:
96%

"Pontosan az ilyen kommentekkel adjátok alá a lovat mint a 462es."

Én jól szórakozom kérdezőn, ide járok röhögni minden nap. Kezdem megkedvelni. 😂

Felnőtt emberként ennyire ne tudjon valaki túllépni az exén 11+ év után... 😂 Kevesebb idő is elég, hogy az ember megunjon valakit, ez meg még mindig visszasírja. 😂

2023. dec. 4. 14:23
 465/2244 anonim ***** válasza:
97%

"Mert mindjárt jön a kérdező hogy "rosszindulatú feltételezés"."

Az egész téma, a kérdés maga egy feltételezés! Mert te láttál bármi bizonyítékot kérdezőtől, hogy az exférj, a kicsike, meg a mangalica létező személyek?

Nem. Na látod! A valósággal való egyezés, vagy hasonlóság kizárólag a véletlen műve! 😂

2023. dec. 4. 14:27
 466/2244 anonim ***** válasza:
96%
#465 én tisztában vagyok vele hogy semmi bizonyítéka a kérdezőnek sem az igazara csak a szava. De ha te azt mondod látatlanban hogy az exférj ilyen meg olyan szar volt, nem feltételes hanem kijelentő módban akkor jogosan pattog tovább ez a szerencsétlen
2023. dec. 4. 14:39
 467/2244 anonim ***** válasza:
86%

"akkor jogosan pattog tovább ez a szerencsétlen"

Ez a szórakoztató az egészben! 😂

2023. dec. 4. 14:56
 468/2244 anonim ***** válasza:
96%
#467 hát jó, szíved joga, bár engem inkább bosszant a viselkedése de kinek mi.
2023. dec. 4. 16:00
 469/2244 A kérdező kommentje:

461-es:"több nyelvet önszorgalomból megtanultam"

:D

Na, a kicsikét ez a veszély nem fenyegeti. Ő meg az önszorgalom - meg a nyelvtanulás...

2023. dec. 4. 20:34
 470/2244 A kérdező kommentje:

458-as:"a te rosszindulatú feltételezésed hogy semmi más baj nem volt vele"

Miért, mi baj volt vele...?

2023. dec. 4. 20:37
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!