Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Egyébként ha csak az alap kérdésnél, leirasnal maradtunk volna, mindenki egyetértett volna abban hogy elítélendő volt amit a nő csinált.
De a kérdező annyira tultolta, annyi mindent össze fröcsögött itt hogy már szinte sajnálja mindenki a nőt hogy egy ilyen ember közelében kellett lennie mint a kérdező (akárki is a sztoriban) illetve jobban megvetjük őt.
Ez nemcsak egy gyökér, ez egy paprikajancsi. Egy bohóc. Sajnos szegény csajt túl sokáig manipulálta, ráerőszakolta az egóját, mellette földbe tiporta a lány egóját. De végül megjött a csaj esze és lelépett.
De senki nem adja már vissza neki azt a 11 évet a fiatalságából, amit erre a pojácára fecsérelt.
351-es: "Nem csoda, hogy lelépett, egy gyökér vagy"
Miattam lépett le? Miért, ki vagyok én a történetben...?
"Rögeszméden nem tudok segíteni. Fordulj szakemberhez..."
Rögeszméd itt neked van egyedül, kérdező. :) Engedd már el szegény nőt és lépj tovább! :)
Vannak még nők Kicsikén kívül is, hidd el!
353-as:"gyökér"
Ld. 166-os hsz-omat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!