Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?

2023. okt. 27. 04:44
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/2244 Grizesteszta ***** válasza:
96%
#318: Látom, megjöttél Te, mint friss erő!:) Többen kidőltünk ebben a kilátástalan és eredménytelen küzdelemben.:):):)
2023. nov. 28. 18:51
 322/2244 anonim ***** válasza:
97%

Megint másra mutogatsz és a kérdésre nem válaszolsz ami kizárólag és csakis Rád vonatkozott, senki másra. Próbáljuk meg még egyszer.

Összefér-e a keresztény értékrenddel ez a több mint 30 oldalnyi mocskolódás, mások felett való ítélkezés amikor az az egyértelműen kimondja, hogy halandó ember nem ítélkezhet embertársai felett? Igen vagy nem?

(súgok: a válasz igen/nem lehet kizárólag és semmi más)

2023. nov. 28. 18:56
 323/2244 A kérdező kommentje:

322-es:"Összefér-e a keresztény értékrenddel"

Mi? A felebarát feleségének kívánása, a hazugság, a házasságtörés...?

2023. nov. 28. 19:02
 324/2244 anonim ***** válasza:
98%

A férj csak azt kapta az élettől, amit megérdemelt: szabadságot. Megszabadult végre egy általa erkölcstelen, buta, karrierista, pénzsóvár, kitartott ribxncnak nevezett nőtől. Ujjongania kellene, ehelyett itt siránkozik, puffog és sajnáltatja magát. :D

Hallod, haver? Mondd már meg annak a balfék férjnek, hogy vegyen egy drága italt és küldje el a Malgalicának és köszönje meg neki, hogy megszabadította ettől a nőtől! :D

2023. nov. 28. 19:57
 325/2244 anonim ***** válasza:
95%

Miért folyton kérdéssel válaszolsz a kérdésekre? Így nem lehet érdemben kommunikálni.

Én még nem írtam ide, de annyit tudnék írni, hogy a férj helyében nem siratnék olyan nőt, aki ezt tette vele. Írod, hogy meg kellett volna javítani, benne kellett volna maradni. Hát nekem nem kellene olyan nő, akinek nem okoz gondot más nemi szervén pörögni házasság alatt. Örülnék, hogy megszabadultam tőle. Ki tudja hányszor megtette már, amiről a férj nem tud.

2023. nov. 28. 20:01
 326/2244 A kérdező kommentje:

#324 Rögeszméddel továbbra is szakemberhez fordulj...

:-)

2023. nov. 28. 20:03
 327/2244 A kérdező kommentje:
#325 Ez nem így működik, hogy örüljön, hogy így járt. Olyan, mintha valakit hátulról lelőnének az utcán, azonnal meghal, föl sem fogja, de "örüljön", mert rákos volt s a rablógyilkos rengeteg szenvedéstől megszabadította...
2023. nov. 28. 20:08
 328/2244 anonim ***** válasza:
97%
Kár beléd minden szó.
2023. nov. 28. 20:22
 329/2244 anonim ***** válasza:
96%
Jó, persze, hogy örüljön, az túlzás. Viszont gondolj bele, kinek kellene olyan házastárs, aki csak az eskü miatt nincs a Ferivel inkább vagy hogy mondjam. Ha nem vagyok elég és más után sóvárog, menjen Isten hírével. Az csak rosszabb ha a pénz miatt tette. Ha szerelmes lett, azt könnyebben lenyelném. Ha pénz miatt dobott volna el mindent, arra nem is tudok mit mondani. Kellene a fenének olyan feleség, akinek ez az értékrendje.
2023. nov. 28. 20:25
 330/2244 anonim ***** válasza:
96%
Valójában semmi közöd ehhez az egészhez, törődj a saját életeddel.
2023. nov. 28. 20:27
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!