Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Megint másra mutogatsz és a kérdésre nem válaszolsz ami kizárólag és csakis Rád vonatkozott, senki másra. Próbáljuk meg még egyszer.
Összefér-e a keresztény értékrenddel ez a több mint 30 oldalnyi mocskolódás, mások felett való ítélkezés amikor az az egyértelműen kimondja, hogy halandó ember nem ítélkezhet embertársai felett? Igen vagy nem?
(súgok: a válasz igen/nem lehet kizárólag és semmi más)
322-es:"Összefér-e a keresztény értékrenddel"
Mi? A felebarát feleségének kívánása, a hazugság, a házasságtörés...?
A férj csak azt kapta az élettől, amit megérdemelt: szabadságot. Megszabadult végre egy általa erkölcstelen, buta, karrierista, pénzsóvár, kitartott ribxncnak nevezett nőtől. Ujjongania kellene, ehelyett itt siránkozik, puffog és sajnáltatja magát. :D
Hallod, haver? Mondd már meg annak a balfék férjnek, hogy vegyen egy drága italt és küldje el a Malgalicának és köszönje meg neki, hogy megszabadította ettől a nőtől! :D
Miért folyton kérdéssel válaszolsz a kérdésekre? Így nem lehet érdemben kommunikálni.
Én még nem írtam ide, de annyit tudnék írni, hogy a férj helyében nem siratnék olyan nőt, aki ezt tette vele. Írod, hogy meg kellett volna javítani, benne kellett volna maradni. Hát nekem nem kellene olyan nő, akinek nem okoz gondot más nemi szervén pörögni házasság alatt. Örülnék, hogy megszabadultam tőle. Ki tudja hányszor megtette már, amiről a férj nem tud.
#324 Rögeszméddel továbbra is szakemberhez fordulj...
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!