Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
274-es:"valaki szerelemből lép kapcsolatba valakivel"
A kicsike?! A mangalicával...?!
:D
#280: Lölő igen, szépen elvált, majd újranősült. Hogy templomban-e bármikor is, arról fogalmam sincs.
Miért kéne befejeznem? Te 280 oldalon keresztül fikázod Kicsikét és Mangalicát. Én pedig- 280 oldal tapasztalata alapján - megállapítottam: Te mélyen hülye vagy. :):):)
Nem ismerjük a külsejét egyiküknek sem, a belsőjüket sem, úgyhogy miért ne lehetne szerelmes belé?
A te belsődet viszont elég jól ismerjük már ahhoz, hogy tudjuk milyen visszataszító jellemed van. 😂
Persze nyilván lesz nő, akinek a te jellemed a szimpatikus, elvégre a Berkivel is összejött az a Mazsi nevű némber, aki szintén egy házasságból lépett ki (ráadásul egy gazdag férj mellől) a nincstelen, ám kellően ismert és törtető bunkó kedvéért, majd még el sem gyászolta kislánya (folytonos anyagi problémák miatt) halálba szekírozott apját, máris meleg tengerpartra utazott az új (ezúttal gazdag) szerelmével. 😂
Érdekes, hogy ez nem szúrja a szemed, csak azok néhányan, akikre visszatérően hivatkozol. 😂
Ha mangalicázod a riválisodat, kíváncsi lennék, te milyen zsírsertés vagy, kérdező! 😂
Vagy éppen milyen buta állathoz hasonlítod magad...
Én a világ leghülyébb állatához, a gyöngytyúkhoz hasonlítalak: az csinálja ezt, amit te, hogy átrepül a baromfiudvarból a hátsó kertbe, erre van esze, de visszarepülni már nincs, helyette naphosszat rohangál a kettőt elválasztó kerítés mentén fel alá és közben rikácsol.
Te pont ugyanezt csinálod 280 poszt óta, igazi gyöngytyúk vagy, vagy gyöngykappan.
#287 Ki mondta, hogy nem lát a kicsike többet a mangalicába'? Karriérje útjának egyengetőjét s élő pénztárgépet lát benne...
:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!