Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
#323. Nem, még mindig nem ez volt a kérdés. De látom direkt terelsz. Akkor segítek:
A keresztény értékrendnek megfelel-e mások felett ítélkezni és mocskolódni? Segítek: NEM.
Amit te itt csinálsz ítélkezés és mocskolódás-e?
Segítek: igen, méghozzá a durvábbik fajtából.
Álszentség-e az, hogy mélyen vallásosnak vallod magad, miközben nem tartod magad a keresztény elvekhez, értékrendhez?
Segítek: Igen, méghozzá a rosszabbik fajtából.
Ami azt illeti, amit csinálsz az durva önbecsapás, álszentség és felelősséghárítás.
Bár egyre egyértelműbb számomra, hogy ez a kérdés csupán egy troll agyszüleménye, aki lovagol azon, hogy a válaszokból és hozzá intézett kérdéseket elferdíti, direkt félre érti, olyan szavakat ad mások szájába amit azok sose mondtak. És ezt élvezi. Csak veszekedni akar. Élvezi, hogy így legalább végre valaki szavakat intéz hozzá, mert a való életben méltán nem méltatják erre sokan. Szánalmas.
Megkérdeztük a közönséget...
Kedves nők, kibírnátok 11 évet egy ilyen nagyszerű, sportos, erkölcsös férfi mellett, mint akiről az alább linkelt kérdés szól?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
1.hozzá se kellett volna menni
2.el kellene válni
3.a férj lehessen szabad.
"A kérdező oda, meg vissza van az "ismerőse" sportos testéért és erős kisebbségi komplexusa van amiatt, amire vitte és amennyit keres, és csak végtelenítve önmagát ismétli, ebben a "van egy ismerősöm aki tuti nem én vagyok" gagyi "álcában"."
Egyetértek.
331-es: "A keresztény értékrendnek megfelel-e"
Az, hogy a mangalica felújított templomok átadása alkalmával rendre a "keresztény értékrendet" méltatja, miközben más feleségét tcsköli Szerinted?
335-ös:
"férjnek az fáj, hogy oda lett az aranytojást tojó tyúk"
Stabil állást hagyott ott a férj.
"férj két évig nem keresett pénzt"
Ezt honnan veszed...?
329-es:"kinek kellene olyan házastárs, aki csak az eskü miatt nincs a Ferivel"
Erről szól a házasság: "jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben". Ha a Ferivel akarok lenni, de nem lehetek, mert férjezett vagyok, akkor ott a "rossz", amire fölesküdtem és el lehet kezdeni dolgozni a kapcsolaton. Nemcsak a jóra, gazdagságra, egészségre esküdtem. Az a tökösség, a szilárd jellem, ha tartod magad az esküdhöz a "rosszban" is. Itt nem a mangalica meg a kicsike a tökös, a bátor, ahogy' itt grizike jellemezte azt a két szerencsétlent (ld. 296-os hsz-om 289-es vonatkozását!).
Nihilista erkölccsel persze ez fölfoghatatlan, de akkor meg nem kell házasodni, égre-földre esküdözni...
335-ös:"jó munkával rendelkező feleség"
Vakszerencse (ld. 53-asomat!)...
Nem is szeretted te ezt a nőt, birtokolni akartad bármi áron. Ezért vetted el 7 év után, valószínű, érezted, hogy rezeg a léc már akkor is.
Egyébként ahogy már kérdezték, akkor miért nem volt fontos a nagy keresztény érték mikor 7 évig házasságon kívül éltél vele együtt? Miért csak akkor vagy erkölcsös mélykeresztény, mikor az a te javadra szolgál?
339-es:"vetted el"
Éééén???
"miért nem volt fontos a nagy keresztény érték mikor 7 évig házasságon kívül éltél vele együtt?"
Ki kényszerítette a kicsikét, hogy hét évig együtt éljen vele, ha neki az nem volt eléggé "keresztényi"? Ki kényszerítette, hogy hozzámenjen s esküvel az oltár előtt örök hűséget fogadjon neki hét év elteltével?
Hát a mangalicának nem volt fontos a "keresztény értékrend", mikor a másét kívánta s hátbadöfte, meg(gy)alázta emberi méltóságát...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!