Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Az a baj, kedves kérdező, hogy a világ nem csak fekete meg fehér. És benne az emberek sem. Egy adott cselekedet sem csupán fekete vagy fehér. Nem lehet így megítélni. Nem azt tartja a kereszténység is, hogy ne ítélkezz, hogy ne ítéltess? Hogy csupán Isten ítélkezhet az emberek felett de te emebertársaid felett nem? Én nem vagyok keresztény (ettől függetlenül van saját erkölcsi tartásom) de elméletileg a férj és a kérdező is igen-igen az. Hogy fér össze ez a sok gyűlölet, előítéletesség és ostobaság a nagy kereszténységgel? Álszentség és sárdobálás szagot érzek. Csöpög mind a 32 oldalból.
Ha már kereszténység, nem onnan van a "ha egyik orcád felpofozzák, tartsd oda a másikat is"? Ezzel nem hiszem, hogy összefér mások ellenünk elkövetett vétkeiért való megkövezése.
A meg csalás nem szép dolog, de sem a férj sem a kérdező nincs erkölcsi előnyben: amelyet ez a 32 oldalnyi megnyilvánulás alaposan alá is támaszt. Mondhatjuk úgy is, hogy nem kizart, hogy ez által csak azt kapta az élettől, amit megérdemelt. Isten nem bottal ver. ;)
315-ös:"Én nem vagyok keresztény (ettől függetlenül van saját erkölcsi tartásom) de elméletileg a férj és a kérdező is igen-igen az"
A mangalica (nem) keresztény?
"csak azt kapta az élettől, amit megérdemelt"
Ki...?
A kérdező és a férj.
Nem tudsz értelmezően olvasni, csak szelektíven?
#316 A kérdésre válaszolj. Hogy fér össze a keresztény értékekkel ez a 32 oldalnyi mocskolódás és ítélkezés? "ne ítélkezz, hogy ne ítéltess"
Egyáltalán összefér-e? Bevallod, hogy álszent vagy, hiszen erősen vallásosnak vallod magad ugyanakkor nem a keresztény értékrendnek megfelelően élsz?
Nem mutogass másra! Válaszolj: igen vagy nem?
318-as:"Hogy fér össze a keresztény értékekkel"
Mi? A házasságtörés? A felebarát feleségének kívánása?
"nem a keresztény értékrendnek megfelelően élsz"
Mangalica aszerint él...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!