Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
#272: Kérdező, Te egyre hülyébb vagy! Én írtam sok-sok oldallal ezelőtt, hogy én drukkolok 'Kicsikének' és 'Mangalicának', de egy árva szót sem írtam sem T.G-ről sem Várkonyiról, őket Te keverted bele ebbe a már eddig is értelmetlen levélfolyamba teljesen logikátlanul, mert lehet, hogy Andi a mi pénzünkre bukott rá, de hogy T.G. 'önzetlenül' szereti azt a kis nyálast, az látszik. De ha nem is így lenne, akkor is: mi köze a Te alaptörténetednek bárki máshoz, pláne ahhoz a kettőhöz.
Kizárólag egy szempontból moshattad össze esetleg 'jogosan': a vallásosság miatt. De ha ez az ok, akkor fogadd el: vannak keresztények, vannak verbális-keresztények és vannak ateisták, de minden csoportnak joga van válni, csalni, házasságot törni, új életet kezdeni, legfeljebb az első 2 csoport majd meggyónja/leimádkozza.
Egy dologhoz nincs joguk sem nekik, sem neked: mesterségesen gerjesztett, önemésztő folyamattal a diliházba juttatnod önmagadat és minket is, mert a TB-kasszába pötyögtetett fillérek a mi közös pénzünk. Ergo: borzasztóan sokba kerül nekünk az, ha Te JOGOS ERKÖLCSI FELHÁBORODÁSODBAN
ténylegesen megtébolyodsz azért, mert a verbális- keresztény, számodra idegen Kicsike megcsalta a szent, igazi keresztény, hibátlan, erkölcsi piadesztálon álló- de számodra szintén idegen- focista férjet, majd elvált tőle és most boldogan együtt él Mangalicával.
Szóval a TB kassza védelmében kérlek:Bárki is vagy Te a történetben, menj orvoshoz!:)
Van az úgy, hogy az ember beleszeret másba és vagy kilép a megromlott, kihűlt kapcsolatából, vagy szenved benne tovább.
De te ezt nem értheted, kérdező, hiszen soha nem voltál szerelmes, hiszen akkor el tudnád képzelni, hogy valaki szerelemből lép kapcsolatba valakivel, azonban te ezt kategorikusan kizárod, csak anyagi és "keresztény" alapon tudsz elképzelni két ember között egy kapcsolatot, sehogy máshogy.
274-es: "szerelmes"
A mangalicába...?!
:o)))
272-es:"Kizárólag egy szempontból moshattad össze esetleg 'jogosan': a vallásosság miatt"
Példul. Vagy éppen a megcsalás, a másik elárulása, meg(gy)alázása, házasságtörés, válás okán.
Látod, mennyi közös pont van ahhoz képest, hogy szerinted "teljesen logikátlanul" kevertem ebbe az "értelmetlen levélfolyamba" - őket...?!
274:"kihűlt kapcsolat"
Ilyenkor kell dolgozni a kapcsolaton. Gondolom, ezt tanulta a jegyesoktatáson is. Nemcsak a "jóban-egészségben-gazdagságban"-ra esküdött, hanem a "rosszban-betegségben-szegénységben"-re is.
Akkor most itt volt hát a "rossz", a "szegénység" (s idővel majd jött volna a betegség is): most kellett volna kitartani a fogadalmához híven, nem pedig megdgatni magát a nagykeresztény mangalicával, nemde nem? Mit gondolt a kicsike: majd mindig csak jó, gazdagság meg egészség lesz...?
#276: Igen, ezt a választ vártam.
Kíváncsi lennék, Te kivel vagy közülük ismerősi/baráti kapcsolatban annyira, hogy bele láss az életükbe? Lölővel? Gabival? Esetleg Várkonyival? Bochkorral? Vagy a kis nyálassal? Vagy a séffel? Honnan tudod, hogy ki csalt, ki miért szakított? Ha jól emlékszem, Várkonyi-Bochkor nem is voltak házasok, V. szakított, majd összejött Lölővel, de semmilyen esküt nem szegett meg, templomit tutira nem:) Akkor hogyan beszélünk itt válásról, házasságtörésről, csalásról, Te mélyen hülye?
Neked már az is szúrja a szemed( vadidegen esetében is) ha valaki felbont egy együttélést mert nem boldog benne majd összejön valaki mással?
Mert ha ez így van ( és te nem a férj vagy) akkor remélem, Te azzal a kislánnyal vagy együtt, akinek odaadtad játszani a homokozó lapátodat középső csoportban, miután meghúztad a foncsikját, azért, mert szerelmes voltál bele. :):):)
273-as:"Én írtam"
Nemcsak...
278-as: "Várkonyi-Bochkor nem is voltak házasok"
De nagykeresztény Lölő igen.
"Te mélyen hülye"
Ezt pedig fejezd be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!