Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
#230: Én ki, helyette is. A 'Nincs kapcsolatod a valósággal' jelen helyzetben azt jelenti, hogy nem fogadod el/nem kezeled releváns infóként azt, hogy itt senki nem hiszi el neked, hogy nem Te vagy a férj. És ennek az egyik oka az, hogy pl. nem derült ki mindeddig, hogy ha nem a férj vagy, akkor ki... És ezzel meg is feneklik a beszélgetés, egy tapodtat sem juttok előrébb.
Egyébként én már megfogadtam, hogy kiszállok, de most mégis rád néztem és hálás is vagyok neked.:)
A szomszéd kislány 4. gimis , de olyan kis 'élhetetlen'. Ő jött a panasszal, hogy pszichológia fakultáción valamilyen párkapcsolati/kapcsolati erőszak témát kell felvezetnie és a beszélgetést moderálnia, de ő nem jár senkivel, osztálytársat nem akar 'kibeszéltetni', ami eszébe jutott eddig, az olyan egysíkú, stb. Na, a lényeg: egy 26 fős érettségizős osztály fogja a kérdésedet elemezni a jövő héten. Kíváncsi vagyok, mire jutnak majd a gyerekek ill. mi lesz a véleménye a képzett pszichológusnak, aki az órát tartja. Szeretnéd majd Te is tudni az eredményt?
193-ad:"a ’kicsikének’ és a ’Mangalicának’ minden jót kívánok, teljes szívemből"
Hájszen megérdemlik, megdolgoztak érte, sokat "fejlődtek". Beért munkájuk gyümölcse. Szorítsunk még Tóth Gabika és Várkonyi And
231-es:"ha nem a férj vagy, akkor ki"
Irreleváns...
#237-es: "Verbális erőszak, lelki terror, nyomasztó közeg teremtése és fenntartása, ahol az egyik féllel, jelen esetben a volt feleséggel folyamatosan azt érezteti a volt férje" Ilyen nem történt.
"nélküle egy nulla, értéktelen, semmire nem jutna az életben és a karrierjében."
Nem a volt férjnek, hanem a vakszerencsének (ld. 53-ss hsz-omat), majd a házasságtörésének köszönheti a kicsike a "karriérjét"...
231-es:"Szeretnéd majd Te is tudni az eredményt?"
Hogyne. Legfőképpen amikor a "képzett" piszológusod a kicsike meg a mangalica "fejlődését" részletezi...
:P
236-os:"egyben nem sikerült volna?"
Nem volt kedvem hozzá. Amint neked sem érdemben reagálni...
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!