Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
208-as: "Honnét veszed, hogy céltudatosan jött össze az illetővel?"
Hogy másként: "Ó, elnézést, asszonyom, épp erre jártam s véletlenül beakadt a f@rkam kegyedbe" - hogy egy klasszi(ku)st idézzek...?
:-)
"mintha addig mindent a volt férjének köszönhetett volna"
Meg magának. Együtt hozták össze az addigiakat. De a kicsike "szintet" akart lépni. No, nem továbbképzéssel, önfejlesztéssel, hanem férjváltással...
;-)
210-es: "nem a volt férje érdeme"
De nem is az övé (ld. 53-as hsz-omat)...
"Te látsz? Megosztanád velünk...?"
Ember, te nem vagy normális.
Mi a bubanatos lfszert kellene nekem látnom a hibát az exferjben?
Nekem nem kell!
És neked sem kell!
De a nő láthatott hibát benne, láthatott olyat amivel nem volt megelegedve. És ez a lényeg! Mert ő élt vele és nem én, nem te, nem Marika néni úgyhogy senki másnak nem kell hogy megfeleljen a pasi csak a nőnek akinek amint a mellékelt ábra mutatja nem felelt meg.
A lőtéri kutyát se érdekli hogy szerinted van e hiba a ferjben vagy nincs. Mert szerencsére nem te mondod meg hogy kinek ki kell hogy megfeleljen és kit kell hogy szeressen.
Tudom, tudom, most ki fogsz ragadni két szót ebből és megint fröcsögöd hogy bezzeg x évig jó volt, mintha nem magyaraztuk volna már ezt is el ezerszer. De persze, tudjuk, szerinted senki nem változott meg amúgy is elképzelhetetlen hogy az ember bármiben változzon tizenév alatt.
"Dehát a kettő egymástól elválaszthatatlan."
Ez meg megint úgy marhaság ahogy van.
A csaj a megcsalas után térden csúszva konyoroghetett volna az exferjnek, de nem tette mert nem akart benne maradni ebben a házasságban. Amennyiben a nő nem akarja akkor az exferj is így járt a legjobban. Legalábbis feltetelezem szerinted sem jó egy olyan kapcsolatban lenni amiben nem szeretnek.. Bár rólad mindent el tudok már képzelni..
214-es: "láthatott olyat amivel nem volt megelegedve"
A pénztárcája. A mangalica pénztárcájával persze már meg volt elégedve.
"elképzelhetetlen hogy az ember bármiben változzon tizenév alatt"
Miben változott, pláne "fejlődött" a kicsike? Intellektusban? Vagy miben...?
#215 mondjuk hozzáállásban változott?
És amúgy nem tök mindegy mit látott a másik férfiban amit az elsőben nem? Utóbbit elhagyta akkor is ha te vagy ő vagy mindketten megfeszültök. Úgyhogy ideje tovább lépni.
217-es: "nem tök mindegy mit látott a másik férfiban amit az elsőben nem?"
A pénzt, hatalmat, befolyást látta a mangalicában. Szerinted ez erkölcsös...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!