Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
"Tudod, ez úgy működik, hogy a külképviselet biztosít a házastársnak megélhetést, munkát..."
Csodálkoznék, ha így lenne. Konkrétan milyen munkát végzett hősünk a külképviseleten "házastársként" és milyen javadalmazásért?
165-ös: "nála jóval sikeresebb és jóval többet kereső férfi"
Apuci több évtizede vezető diplomata, mangalicának a kisujját sem kellett mozdítania a "sikeréért", még célirányos végzettsége sincs (sima bölcsész, semmi diplomataképző): egyszerűen csak beleszületett a jóba...
171-es: "Csodálkoznék, ha így lenne"
Pedig így műxik. Miért, szted miként...?
Úgy, hogy kimész és keresel magadnak a szakképzettségednek megfelelő munkát, vagy ha azt nem találsz, akkor raktáros leszel, vagy segédmunkás és eltartod magad.
Eléggé elítélendő, hogy szegény nő megunta a tehetetlen paprikajancsi férjét és elvált tőle, mert haladni akart az életben és jövőt szeretett volna biztosítani a leendő gyerekeinek. Mélységesen elítélem ezért. 😂 45/F
"Egy nagyon jó természetű, jóindulatú, tisztességes ember."
Lehet, hogy tisztességes, de az eddigiekből sem a jó természete, se a jóindulata nem derült ki, pont ellenkezőleg: semmi mást nem csinál, csak a nálánál jóval sikeresebb vetélytársát pocskondiázza és próbálja alázni, de képtelen felfogni, hogy minden szava csakis róla állít ki szegénységi bizonyítványt.
175-ös: "minden szava"
Te honnan ismered az exférj "szavait"...?
174-es: "haladni akart az életben"
A kicsike? És azt csak kétmillás havi fizus férjjel lehet?
"jövőt szeretett volna biztosítani a leendő gyerekeinek"
Azt csak házasságtöréssel lehet? Másoknak azért sikerül tisztességben felnevelni a gyerekeiket anélkül - is...
;-)
175-ös: "sikeres"
Ld. 172-es hsz-omat...
#176: Ezt már nem vakarod le itt magadról: mindannyiunk szerint Te vagy az exférj. Egy módon tudnád megingatni ezt a hitünket, ha kiböknéd végre, hogy ki vagy Te a történetben?
Nekem eleinte volt egy olyan gyanúm, hogy Te az exférjbe reménytelenül/viszonzatlanul szerelmes nő vagy, aki kvázi a 'szerelme nevében' hőbörög itt sértetten, de beláttam: akkor máshol lennének a hangsúlyok a történetben. Szóval szerintem is Te vagy az exférj.Ezt a hitemet erősítik egyébként a modoros megfogalmazásaid is, amelyek nem az egyetemet végzett ember szavai/stílusa, hanem egy olyan emberé, aki sokat mozgott 'értelmiségi körökben' , tehát felszedett egy stílust, de az igazán nem vált sajátjává, hanem cseppet lóg rajta, bár nem annyira, mint tehénen a gatya. Viszont exfocistának meg túl értelmesnek tűntél első olvasatra, de aztán beláttam: nem csak Kabát Petik fociznak/fociztak, és egy vagány exfocista kultúrkörben mozogva igen is felszedheti azt a máz réteget, amit rajtad érzek, de kicsi az esély arra, hogy igazi úriemberré váljon.
Összefoglalva:
179 vagyok, mellél nyúltam.:)
Összefoglalva: Te vagy az elhagyott férj, azzal a szellemi kvalitással, ami az eredeti jellemedből, lényedből jön + azzal a kultúrmázzal, ami menet közben rád kenődött. De miután az igazi intelligencia hiányzik belőled, ezért- a fejlődés reménye nélkül- ugyan ezt a diskurzust fogjuk folytatni veled még 100-200 hozzászóláson keresztül, amíg mi mindannyian bele nem fáradunk. Én kb most untam meg. Ja, és most jogosan mondhatod, hogy 'személyeskedem'. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!