Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
"141-es:"megengedhetné magának, hogy minden héten másik nője legyen"
Ki?! A mangalica...?!"
Bárki, akinek pénze van. Nézd meg a Schmuck Andort, jobbnál jobb női voltak mindig, pedig ő maga minden, csak nem egy vonzó férfi.
"Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.)"
Hány éves és hány évtizedet átívelő történetet osztottál itt meg velünk? Egy külszolgálat kb. 5 év, itt meg 6 országot megemlítettél amiben külszolgálaton volt az illető.
#150: Mintha írtad volna a havi 2M-t, de lehet, hogy nem jól emlékszem vagy nem itt olvastam... De igen, havi 2M esetében egy értelmes, intelligens mangalicának lehet hetente új nője. sőt- meg fogsz lepődni- értelmes, intelligens állandó nője is. De akár kevésbé intelligens, de fiatal, értelmes nője is.
Ki is vagy Te a történetben?
154-es: "Egy külszolgálat kb. 5 év"
Dehogyis. Valaki akár több évtizedig konzul s akár különböző földrészeken. P.o. a mangalica apja is...
153-as: "Schmuck Andort, jobbnál jobb női voltak mindig"
Kamubarátnők...
154-es "itt meg 6 országot megemlítettél amiben külszolgálaton VOLT az illető"
Hol beszéltem én múlt időben? Én a kicsike (megvalósítandó) nagyravágyásairól beszéltem. A probléma abból adódik, hogy értő olvasás helyett mindenfélét beleolvastok hsz-aimba, aztán össze-vissza kombináltok...
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!